I jos jedno pitanje: da li se kanali koji nisu stereo mogu iskoristiti kao takvi a da im snaga ne bude manja, jer smo probali jednom na tim ulazima i culo se slabije

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Drugari iz benda i ja za probe koristimo PMH 3000 i OK je. U poredjenju sa drugim novim razglasima ovaj je bio UBEDLJIVO najpovoljniji. Da,koristimo i Behringer kutije B1220. PMH3000 je power mixer ali bi mu po mom iskustvu trebalo jedno pojacalo da valjano gura kako treba.Lespaul wrote:Moze li neko da mi kaze kakav je kvalitet behringera, npr PMH3000?
Jeste. Bas taWolf wrote:Nemanja da nije to ova gitara mozda?
Meni je mikseta nonstop upaljena vec dve godine...Lepo svetli kao nocno svetlo...mikseta mi radi odlican posao....ne gasim je danima i radi mi posao
Kakav je taj 911 VT (ako moze malo detaljnijealzo wrote:Imam polovicna iskustva........
A/B pedala mi je riknula, kad promenis kanal cuje se na oba ali
recimo mikseta mi radi odlican posao....ne gasim je danima i radi mi posao
za moje potrebe......imam i 911 VT overdrive sa cevkom....radi pristojno......
Uzeo sam skoro (tj moj brat je) Vox AC15, pa sad trazim neki vintage overdrive da uparim sa njim. Cilj je rock zvuk 60'ih i 70'ih. Vec imam Boss Superoverdrive, i moze lepo sa njim da se iskombinuje (narocito uz eq pedalu), ali sam mislio da vidim sta jos ima zanimljivo (a ne preterano skupo). Inace, kolika mu je cena?alzo wrote:U zadnje vreme uglavnom sviram clin gitaru tako da njega retko koristim
ali moze da se namesti pristojan ton......glavnom sam koristio drive oko 2-3
ton oko 4-5 i podesis mu level po zelji i na blagom crunch zvuku pojacala lepo zazvuci.....
nisam ljubitelj velikih distorzija pa ga tu nesto nisam ni koristio......
ako nista idi u Mitros pa ga probaj....mozda ti se svidi.....citao sam razlicite
kritike, i dobre i lose...sve zavisi sta ti treba.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest