Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ne razumem se u procesore, ali proveri da nije neko podesavanje parametara za volume i wah u njemu...ako je sve ok podeseno,a i dalje ne radi, cackanjemi otvaranjem procesora gubis garanciju...dimmu wrote:ma da to i ja mislim al' problem mi je shto moram do subotichkog mitrosa to da nosim..a jbg to je sat vremena voznje+karta pa o5 kada se popravi..
ok nisam znao da netreba da se resetuje... uputstvo je cudno i pise da tek posle reseta ide taj korak...dimmu wrote:resetovao sam i dalje mi neradi..em shto me mrzi da idem do subotice em karta nije ni jeftina..a i izgleda bi trebao 13. da sviram bice milina ako mi nesrede procesor do tada bash cu moci da se slikam..josh mi ovaj kazhe danas ko zna da li to garancija i pokrova..
naravno.imam manual sa procesorom i netreba mi onaj sa neta..i da probao sam da je kalibrishem,ali kako sam vec rekao dzaba nereaguje uopste..vbraca wrote:Da li si uzeo fiskalni racun?
+1Kristijan wrote: Sad vidi ovako. Imas garanciju, nadam se, i imas racun. Ne izlazi iz radnje dok ti ne daju novu spravu, ne mrdaj ni slucajno. Ako treba da budes naporan - budi naporan. Bucan? I to, sto vise, ako je ikako moguce da te cuju svi prisutni kupci i prodavci. Zna se sta znaci garancija - uredjaj MORA 100% da radi u garantnom roku. Sta je sad to sa pedalom, divine intervention, pa nije pokriveno garancijom? Ne daj glodarima da te rabe i vuku za nos. Ne verujem da imas bas neke vajde od toga, ali saznaj sediste, adresu i telefon onog udruzenja za zastitu potrosaca. Nije lose da pokusas njih da zoves, da pitas za savet i misljenje, a iako sumnjam da oni zaista mogu da ti pomognu, pokusaj da blefiras, kad dodje do natezanja sa prodavcima, spomeni da si dobio takav i takav savet od te i te osobe iz udruzenja za zastitu potrosaca, tek da se vidi da si uporan da teras ceo slucaj do kraja. Buduci da je ta tvoja sprava iz jednog dela, ne sme niko da ti prica da garancija pokriva potenciometre, a ne pokriva papuce, jer bas je sve pokriveno, svaki sraf je pokriven garancijom, i ako tvrde suprotno - lazu!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest