Savet? Pojačala od 10 i 15W?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Savet? Pojačala od 10 i 15W?
Ovako treba da uzmem neko pojacalo ove jacine znaci do nekih 120 evra.Ovako neki izbor:
1.Vox
Pathfinder 10
2.Vox
VR-15-ovo mi je vec neko preporucivao
3.Laney LG12
Neki predlozi?Sta sa polovnim ima li na forumu nesto za te pare???
1.Vox
Pathfinder 10
2.Vox
VR-15-ovo mi je vec neko preporucivao
3.Laney LG12
Neki predlozi?Sta sa polovnim ima li na forumu nesto za te pare???
Re: Savet za pojacala od 10 i 15w???
Imas oci, pogledaj i sam.johnny_b_good wrote:Sta sa polovnim ima li na forumu nesto za te pare???
- johnny_b_good
Ne moras ni odgovarati niko te ne tera.Ok?
- Rocket Roll
Zašto Pathfinder 10, zašto ne Pathfinder 15R? Divna stvarčica, vrlo lep zvuk.johnny_b_good wrote: 1.Vox
Pathfinder 10
Ako je istina da je na lageru u Skyju, to bi bio best buy po zvuku u tom cenovnom rangu.johnny_b_good wrote: 2.Vox
VR-15
- johnny_b_good
Nisam video pathfinder 15 u sky-ju.A ja sam cuo da je ovaj drugi vox ok?
- Rocket Roll
Da, izvini - izmenio sam post dok si ti pisao svoj. Dakle,
Rocket Roll wrote:ako je istina da je VR-15 na lageru u Skyju, to bi bio best buy po zvuku u tom cenovnom rangu.
Pathfinder 10 je zesce sranje...imao sam ga na jedan dan i sledeceg ga vec prodao! Mnogo bolja varijanta je pathfinder 15r! VR-15 je isto dobar amp...uzmi ga ako ga ima na lageru!
Ma ne znam sta da ti kazem, ja mislim da ta pojacala od 10, 15 w uopste nisu dobra kupovina. Ja imam neko drndalo od 10 w koje jednostavno ne koristim, to toliko nema dodirne tacke sa zvukom koji imam na pojacalu kad odem na probu, da je izgubilo svoju svrhu sasvim. Ako si skupio 120 eura, pa skupices i 200, a na oglasima svasta ima vec za 150, a za 200 i vise bas mozes da nadjes zanimljive stvari. Ja bas nikome ne preporucujem ta malecka pojacala, to je bas navlakusa za pocetnike. Mene ova moja "nesreca" prati iz nekih daleko tezih vremena, danas nista nalik tome ne bih kupovao.
A sto se tice odgovaranja i neodgovaranja... ovaj put moram da se slozim sa Vbracom! Covece, nisi od juce na forumu, znas dobro gde se koja informacija moze naci, i nemoj da te cude ovakve reakcije. Vrlo cesto ljudi postavljaju pitanja iz ciste lenjosti, kao da sad mora neko za njih da kopa po Google-u, da pretrazuje oglase, da pretrazuje forum...
Vidi oglase, izdvoj sta ti odgovara po ceni, postavi konkretno pitanje za odredjen model, a lepo bi bilo da pre toga pogledas harmony central, musiciansfriend, ili neki slican sajt... Nisi vise ovde n00b, pa nemoj tako ni da se ponasas.
A sto se tice odgovaranja i neodgovaranja... ovaj put moram da se slozim sa Vbracom! Covece, nisi od juce na forumu, znas dobro gde se koja informacija moze naci, i nemoj da te cude ovakve reakcije. Vrlo cesto ljudi postavljaju pitanja iz ciste lenjosti, kao da sad mora neko za njih da kopa po Google-u, da pretrazuje oglase, da pretrazuje forum...
Vidi oglase, izdvoj sta ti odgovara po ceni, postavi konkretno pitanje za odredjen model, a lepo bi bilo da pre toga pogledas harmony central, musiciansfriend, ili neki slican sajt... Nisi vise ovde n00b, pa nemoj tako ni da se ponasas.
- johnny_b_good
Ima ga na lageruRocket Roll wrote:Zašto Pathfinder 10, zašto ne Pathfinder 15R? Divna stvarčica, vrlo lep zvuk.johnny_b_good wrote: 1.Vox
Pathfinder 10
Ako je istina da je na lageru u Skyju, to bi bio best buy po zvuku u tom cenovnom rangu.johnny_b_good wrote: 2.Vox
VR-15
- Rocket Roll
Re: Savet? Pojačala od 10 i 15W?
Oglasi, veće pojačalo, yeah - sve što reče Kristijan je tačno.
No, ako baš mora malecko pojačalo za po radnoj sobi - ne verujem da se može proći bolje od VR-15 i VR-30. VR je skraćeno od "Valve Reactor", a to je čista Cooltron tehnologija bez digitalnih džidžabidža. Čudi me da ih Sky navodi u ponudi kad su, koliko se sećam, ukinuta.
Jedno vreme sam bolovao što ne mogu da kupim VR-30. Opako dobra ponuda beše taj malac.
- 10'' zvučnik
- 30W
- dva kanala, plus drajv kanal nudi dve vrste drajva
- gigabilan u normalnim situacijama isto kao i Pathfinder 15R
- ako zatreba, gura eksterne kutije (8 i 16 oma)
No, ako baš mora malecko pojačalo za po radnoj sobi - ne verujem da se može proći bolje od VR-15 i VR-30. VR je skraćeno od "Valve Reactor", a to je čista Cooltron tehnologija bez digitalnih džidžabidža. Čudi me da ih Sky navodi u ponudi kad su, koliko se sećam, ukinuta.
Jedno vreme sam bolovao što ne mogu da kupim VR-30. Opako dobra ponuda beše taj malac.
- 10'' zvučnik
- 30W
- dva kanala, plus drajv kanal nudi dve vrste drajva
- gigabilan u normalnim situacijama isto kao i Pathfinder 15R
- ako zatreba, gura eksterne kutije (8 i 16 oma)
- johnny_b_good
Bio mi je nudjen od Funkomata cini mi se neki Fender od 25w,polovni za oko 100 i koji evro.
Frontman 25R, mislim.
Frontman 25R, mislim.
- Rocket Roll
Eto vidiš kako bolje prolaziš ako merkaš polovno. 

- johnny_b_good
Ali to je garant vec prodano moram proveriti i koliko verovati polovnom,mada funkomatu verujem 

Drugar je skoro nasao skoro novog VR-30r i pazario ga za 150eur! Zamenio no name ecc83 u preampu(mislim da mu je to i power amp) za kvalitetniju ecc81 i kaze da amp bolje radi i ima lepsi ton...planira i zvucnik da zameni uskoro...drugi ortak je imao VR-15 i amp je skroz ok! Jedino zaobidji pathfinder 10 jer je zesci ku...c! za razliku od pathfinder 15r koji je cool malo pojacalce! 
Inace i ja bi se slozio sa drugarima ...zaobidji ta mala pojacalca ii ustekaj jos koju kintu...nista bez 1x12'' ili 2x10''!

Inace i ja bi se slozio sa drugarima ...zaobidji ta mala pojacalca ii ustekaj jos koju kintu...nista bez 1x12'' ili 2x10''!

taj frontman 25r je odlicno malo pojacalce za te pare! A sta ja onda da kazem za polovnjake...znaci nisam trebao da pazarim twina iz 71???