Kupio bi pojacalo treba mi savet
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Kupio bi pojacalo treba mi savet
Interesuje me ako mozete da mi date neki komentar za ovo pojacalo - http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=1982 to je link radi se o Randall V2XM gitarskom pojacalu...
Re: Kupio bi pojacalo treba mi savet
Uhhh, koliko para za tolicno pajačalo. Baš smo skoro polemisali o kućnim pojačalima. Pogledaj u oglasima na sajtu ili u Halo oglasima ili ma yumetal-u, tamo negde sam video da neki lik iz Batajnice prodaje nekog Behringera 2x12 (čini mi se) za 150e, pa ako imaš nekoga da ide sa tobom otidi pogledaj (to bi mogla da bude extra dobra kupovina) - ovo sobno neće nigde da pobegne. 
P.S. Nemoj se ljutiti što ti nisam odgovorio direktno na pitanje iz posta,ali kako je tema "Kupio bi pojačalo treba mi savet" - eto ti saveta!
Pozdrav!

P.S. Nemoj se ljutiti što ti nisam odgovorio direktno na pitanje iz posta,ali kako je tema "Kupio bi pojačalo treba mi savet" - eto ti saveta!

Pozdrav!
Re: Kupio bi pojacalo treba mi savet
Ja da sam na tvom mestu Behringera ne bi uzimao. A taj Randall V2XM je ono da kazem najjeftinija njihova serija, zvucnik je ok, trebalo bi da korektno zvuci, nista posebno ali za te pare toliko muzike. Bolje dodaj malo love pa kupi bio je jedan Randall u oglasima dal RX75 il nesto bolje, nisam siguran, ili pogledaj josh malo po oglasima cega ima. I Artist je drzao Randall-e ranije, neznam kakve su kod njih cene.