E sad, plan je da to bude odradjeno od drveta u obliku kofera gde će se poklopac skidati, a pedale će biti poredjane u dva reda na dve platforme, a trebalo bi da ima mesta za 8 Boss pedala i 1 wah-wah. Gledao sam slike nekih bordova koji su obloženi crnim skajem i mislim da je to extra fora, tako da sam siguran da će i ovaj moj (zamišljeni) bord biti obložen. Zamišljeno je da osnova bude 60x40cm...
Sve u svemu, planiram da bude slično ovome: http://www.thegearpage.net/board/showth ... ring+story, ali da ima i pokopac kako bi mogla da se nosi.
Medjutim, imam par problema,a mislim da bi ste vi mogli da mi pomognete...
1. Kako sam zamislio da bude od drveta, zna li iko koje je drvo najlakše a da se može kupiti u Beogradu? - Trebalo bi kupiti daske za ovu operaciju, ali nije fora da ceo board bude težak 100 kila.

2. Izuzev u MikroPrinca,Radio kluba i Kanibal elektrinika, koje su još prodavnice ovakvog tipa u BG-u? (Znam sa foruma da ima i neka u Balkanskoj,ali nit' znam kako se zove, nit' znam gde je u Balkanskoj...

3. Pošto pojedini članovi često posećuju gore navedene prodavnice ima li u njima ovoga:
Džek1,ovoga: DC Džek i ovoga:Džek za board?
4. I na kraju, mislite li da je ovako zamišljen board dobra ideja ili da batalim sve i da kupim sebi neki gotov proizvod?