Na cega vam mirise ?

Deluje jako povoljno.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tačno. To što u oglasima stalno traže prevelike cifre za pojačala ne znači da su to realne cene. Međutim, kod preprodavaca se ustalila cena od oko 400-500 evra za polovnog JC-120, i teško da će padati u skorije vreme.sinisake wrote:To je realna cena.
U suštini brini samo o zvučnicima.nenadnenad wrote:...sto se ne razumem u ispravnost ili neispravnost pojacala...
Ostalo se lako \ jeftino popravi ?Rocket Roll wrote:sinisake wrote:To je realna cena.
U suštini brini samo o zvučnicima.
Da,taj oglas je aktuelan vec nekoliko meseci. Negde oko nove godine je trebalo da odem u Knezevac da probam to pojacalo, ali kao sto rekoh...Sava wrote:Zakon ponude i potražnje, trenutno se sve teško prodaje. Cena između 350-400 za pojačalo u odličnom stanju je realna. Video sam oglas za Lab 5 za nekih 280 e što je takođe dobra cena, ali se oglas ponavlja.
Uvek je tako...cccira wrote:Skoro sam svirao na JC novije proizvodnje i ucinio mi se dosta losije od par starijih koje sam imao da probam
U najvećem broju slučajeva, da.nenadnenad wrote: Ostalo se lako \ jeftino popravi ?
Rekoh već negde, ima mnogo revizija Jazz Chorusa. Generalno, što starija to bolje zvuči (kolo je kasnije pojednostavljivano i korišćeni su drugi čipovi).sinisake wrote:Oba su imala neku karakteristiku na visokima (neki metaliziran prizvuk) koja mi se nikako nije dopala... Ono sto ni do danas nisam shvatio je da li je u pitanju sitan kvar ili je to jednostavno priroda pojacala...
Ovaj koji sviram na probama i svirkama nema tu karakteristiku, jbg... ko ce znati...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest