Problem sa behringerom gdi21
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Problem sa behringerom gdi21
zasto moj behringer gdi21 nece da primi nijedan ne behringerov ispravljac od 9v!Da i dal mi neko moze reci gde mogu kupiti behringerov ispravljac i koliko kosta posto ove baterije me ubise ono jedna traje jedan dan a svaka kosta 40 dinara 

- mislim_stvarno
Re: Problem sa behringerom gdi21
Ne znam za adapter, ali mislim da bi trebao da koristis alkalne baterije i da ti ne bude ukljucen kad ne sviras.
Ne znam da li je to kod tebe slucaj, ali ovo kazem jer ja nemam obicaj da gasim procesor i podale kad ne sviram, ali to je zato sto meni to ide preko napajanja.
Ne znam da li je to kod tebe slucaj, ali ovo kazem jer ja nemam obicaj da gasim procesor i podale kad ne sviram, ali to je zato sto meni to ide preko napajanja.
- Rocket Roll
"Neće da primi" kao "ne mogu da uguram bananu ispravljača u ulazni džek"? Ili "neće da primi" kao "našao sam neki ispravljač od 9V za mobilni telefon, pomislih možda će da radi sa GDIjem, kad ono neće?"MaLuCkO wrote:zasto moj behringer gdi21 nece da primi nijedan ne behringerov ispravljac od 9v!
Artist Systems, oko 10 evra.MaLuCkO wrote:Da i dal mi neko moze reci gde mogu kupiti behringerov ispravljac i koliko kosta...
Ja moj gdi cesto vezem na akai 9v-200mA ispravljac i radi bez problema
pa ovako recimo upaljen mi je gdi i sad ubacim u njega ispravljac odmah se gasi!isto tako ugasen mi je ubacim ispravljac pokusam da upalim opet nece!Pokusao sam sa genel ac adapterom!
AC adapterom? 

Onda će biti da je to mnogo dobra sprava, pošto sam ja razumeo da kad se pedala zakači na naizmeničnu struju, ume da skikne kao ništa! Vidi ti Behringera...
Eto jos jedan dokaz moje genijalnosti !Fala jos jednom!Kostao bi sam sebe boga oca da nema ovog foruma

- sirac-šunka
- vragolan
Kada sam procitao naziv teme, bas se pomisleh, eto bash nista nema ljudski od ovog Behringer-a, ali eto 

Prvo, pogledaj da nisi obrnuo polove tj polaritet, tj. pinove, tj. plus i minus.. znaci pogledaj prvo to..
Koliko sam shvatio tebi pedala radi sa baterijom, ali kad ukljucis adapter ona prestane, probaj da izvadis bateriju.. pa onda probaj..
odnesi u prodavnicu da provere (kao garancije i te trt-mrt fazoni) i pitaj ih da ti zamene ako se ispostavi da nesto ne radi kako treba..
Koliko sam shvatio tebi pedala radi sa baterijom, ali kad ukljucis adapter ona prestane, probaj da izvadis bateriju.. pa onda probaj..
odnesi u prodavnicu da provere (kao garancije i te trt-mrt fazoni) i pitaj ih da ti zamene ako se ispostavi da nesto ne radi kako treba..
Mislim da sam dobio odgovor na svoje pitanje!Lepo pise na upustvu ubaciti 9v DC adapter a ja ubacio 9v AC adapter
- Rocket Roll
Možda si izroštiljao zaštitu unutar pedale pa ti GDI neće raditi sa "normalnim" adapterom... Probaj, ako ne bude radilo - servis.
Cek oces da kazes da bi trebalo da radi i sa AC adapterom!?
Ne, nego da si ga sa AC adapterom tako dobro obradovao, da sada možda neće hteti ni sa DC adapterom 

evo nadjoh jos jedan problem sa ovim cudom!kada sviram na calif emulaciji sa mnogo drivea cuje se cesto i neko pucketanje evo i prilog http://rapidshare.com/files/222528506/untitled.ogg.html ! verovatno cu sutra vratiti ga u prodavnicu na zamenu il sta vec!