Ukazala mi se prilika da sviram u nekom bendu a posto nemam pojacalo (Imam Marshalla od 5W

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Prikljucujem se preporukama!Imam otprilike isti problem ko ti i sad posto sam kupio behringer!resio sam da idem na boss ds-1 pedalu!I to mi je otprilike to dok neskupim pare za vox ad30vt!Blingo wrote: Najjeftinije rešenje je (ovih dana se baš često preporučuje po forumu) Behringer GDI 21. To ti je pedala-preamp, košta oko 30e i vrlo dobro radi kada se priključi u miksetu. (probao,posedujem jednu takvu, a ista je izvukla i jednu manju svirku kada je crklo pojačalo u klubu). Pored nje možeš uzeti i neku pedalu i ćao.
by Pimpdude
Pojacalo:Fender Frontmen 25r sa Celestion zvucnikom
Pravi MF odgovor, retko ko bi ovde to mogao bolje, svaka cast.Blingo wrote:Gitaru nemoj prodavati ni pod tačkom razno! - Nije ovo dovoljno dobar razlog za prodati je...
Najjeftinije rešenje je (ovih dana se baš često preporučuje po forumu) Behringer GDI 21. To ti je pedala-preamp, košta oko 30e i vrlo dobro radi kada se priključi u miksetu. (probao,posedujem jednu takvu, a ista je izvukla i jednu manju svirku kada je crklo pojačalo u klubu). Pored nje možeš uzeti i neku pedalu i ćao.
Nisi precizirao koji procesor konkretno misliš da uzimaš, ali predpostavljam da si mislo na neke do 100-150e.Takodje, nisi ni napisao koliko je ozbiljan bend u kome treba da počneš da sviraš.Ako je neozbiljan bend, možda je bolje da potražiš neki polovan Zoom 505II, za njega ne daš više od 2000-3000din, igraš se i istražuješ efekte i kada shvatiš šta ti najviše treba predješ na pedale. Ja sam uvek,kada su početnici u pitanju, za jeftin procesor.
E sad, ako je bend ozbiljan, a ti ozbiljan svirač (mislim, Stratocaser MIJ je sve samo nije neozbiljna gitara) najbolji savet je kupi pojačalo. Polovna tranzistorska pojačala od 60-ak w se kreću od 200-350e u zavisnosti od proizvodjača,a to gura sve probe i manje klubske svirke.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest