Pozdraw drugari...! jedna stvar me muci ozbiljno...deluje skroz banalno, i tek pre nekog vremena sam malo ozbiljnije poceo da razmisljam o tome

. ovako, da ne duzim... kupio sam Peavey valveking 100 glavu, full lampash

, i uskoro kupujem kutiju, takodje Peavey valveking 412. Iako, sam imao puno rezervi prema tom kabinetu, na kraju mi je ispao kao najlogicnije resenje uzevsi u obzir cenu-kvalitet-performanse. mislim, za 340 eura tesko da mogu da kupim nesto sto zvuci ok, a da nisu u njima neki Celestion Roketi, ili neki Jenseni ili treci, neki budjavi zvucnici..... Kutija radi na 16 oma mono, cinimi se i na 4, na glavi ima prekidac za omazu(4,8,16), i to mi je sve jasno.... na glavi podesim impedancu na 16 oma i shtekam u kabinet. e, problem je sad u "shtekanju". Negde na netu sam gledao nekog baju profesionalnog gitarskog tehnicara, koji je pricao o povezivanju; i nisam ga bas dobro razumeo ali ono sto sam shvatio je da kabal sa kojim se povezuje glava i kutija, NE TREBA

da bude klasicni gitarski kabal zato sto navodno moze da dodje do pozara

! mozda deluje nekome smesno ,al' meni deluje skroooz ozbiljno. tako da vas molim za pomoc, svako ko je imao iskustva sa povezivanjem glave i kabineta neka mi da savet, bice mi vrlo dragocen! hvala unapred i keep on rockin'