Većina acoustic modelera zvuči prosto čudno, pa ih možda i ne vredi skupo plaćati. U tom smislu je Behringer bolji izbor jer barem nisi potrošio puno para na samo delimično upotrebljiv zvuk.
Aura je namenjena upotrebi sa akustičnom gitarom, čini mi se? AC-3 i AM400 su prvenstveno za upotrebu sa električnim gitarama.
Da znam da je Aura namenjena akusticnim. Mozda mi je to bolja investicija.
AC-3 mi je interesantan zato sto mogu da ponesem el. na svirku i shaltam acoustic/electric komforno. A nekim svirkama koje imam u planu bi to bas dobro leglo.
Na onom boss demou dobro zvuci... Nadam se da ga imaju po nasim prodavnicama da ga dobro izgazim kad se vratim u Bg.
Jel moguce da su 90% ljdi koji su kacili demoe AC-3 retardirani??? Znaci lepo pise da koristis line out i da on ide direktno u mixer/razglas a svi signal salju u git. pojacalo i pitaju se sto im zvuci nerealno i grubo ...
MUzzY wrote:
Rocket: Kako su iskopirali DSP chip??
Nisu kopirali sam čip, nego algoritam. DSP čipovi su, uopšteno govoreći, generički (A-D konverteri, memorija...), enki od njih su dostupni čak i civilima, a ono u čemu "leže pare" jeste softver.
ja imam ACOUSTIC MODELER AM100...i jeste totalna kopija BOSS pedale.....radi posao ali ima dosta sustanja kod visokih frekvencija.......razlog tome su losiji integralci upotrebljeni u pedali...........zamena za kvalitetnije bi verovatno pomogla.........glasam za BOSS koji je naravno skuplji
na mojoj gitari i lampasu nemam svrhe da ga koristim,posto vec imam lep humbacker zvuk,ali na ortakovom HOHNER printz telecasteru( http://www.youtube.com/watch?v=AZ7vys-7 ... re=related ) sam se prilicno iznenadio koliko zvuchi akusticno(on ima singlove i slabiji signal)....i moras svirati kao akustaru....da bi dobio uverljiv zvuk (mislim na mahanje trzalicom )...verovatno bi jos bolji rezultat bio na nekom tranzistorskom pojacalcu(manje shuma),mada mislim da sam ja preterao sa visokima pa je i do toga........jedino sto meni stoji pedalica kao nova...na polici vec godinu i po..........pa ako je neko zainteresiran,mogli bi se menjati za nesto