pomoc oko boss gt 10

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
milos1982

pomoc oko boss gt 10

Post by milos1982 » 15 Jul 2009, 14:02

Postovane kolege, imam Boss gt 10 otprilike pola godine, i voleo bih kada bi neko ko vec poseduje ovaj procesor ili se razume dobro, da mi pomogne oko pravljenja boja na njemu, jer nisam jos uvek zadovoljan postojecim, a znam da moze iz njega mnogo vise da se izvuce. Sviram na Fender Stratocasteru. Cuo sam da postoji i neki disk za boss gt 8 sa dobrim farbama pa me interesuje da li je to izvodljivo i kod gt 10. Hvala

tyler durden
MF veteran

Re: pomoc oko boss gt 10

Post by tyler durden » 16 Jul 2009, 22:54

vecina tih boja su dosta lose. A ne znam kakav savet ocekujes da ti damo. Znas sta volis, imas uvo. Sedi, pa namestaj. Jedino sto neko moze da ti kaze, jeste sledece. Lepo sedi. Pa za pocetak izaberi simulaciju pojacalo koje ti se najvise svidja, onda kutiju. Pa ako ti treba neki efekat. Koji, i koiliko.....itd....itd....

milos1982

Post by milos1982 » 18 Jul 2009, 15:26

Evo da preciziram, moja poruka je upucena svima koji imaju PRAGMATICNE a ne besednicke savete u vezi sa podesavanjem boja na navedenom procesoru. eventualno ako neko poseduje malo duze procesor pa je napravio nekoliko lepih boja koje se mogu prepisati. Imam UVO i sve sto ide sa njim, ali to nije dovoljno, jer sam procesor po sebi je sofisticirana sprava i mnogo bi mi bilo od pomoci kada bi neko ko ZAISTA ZNA nesto konkretno da mi to objasni. lokacija-Beograd

ivanstan

Post by ivanstan » 19 Jul 2009, 12:54

Posedujem Boss GT-10 vec pola godine, pre toga sam dugo radio sa GT-8, i skupio kolekciju programa i boja na CD-u koja je na prodaju. Vecina boja je stranih autora skinute su sa neta (kao i programi), ali se na cd-u nalazi i nekoliko setova sto mojih sto mojih saradnika koje su odlicne za tezgu...

Vishe o tome:
http://www.yumidi.com/forum/prodaja-boj ... hlight=gt8

Sto se tice GT-10, jako sam zadovoljan njenim zvukom, i procesor mi je pristojno podesen koristim cak i stare boje sa osmice na desetki. Ako je neko spreman za razmenu farbi neka me se javi na ivanstan@gmail.com

Post Reply