E, ovakoooo..... posto nisam znao koje je pravo mesto da postavim pitanje odlucio sam se da ga postavim kao pitanje o opremi - zato sto sam ubedjen da ce mi biti potrebna kupovina te neke nove opreme... da skratim
Ja imam problem sa ljudima... pogadjate koji?! ne mogu da okupim bend. zivim u Krusevcu, i mislim da bih nasao basistu pre u Presevu nego ovde

... ja sam gitarista, burazer mi svira bubnjeve... i nikako da nadjem ostatak ekipe..
Dakle, meni bi trebala sprava, u kojoj bih mogao da otkucam/nasnimim/skinem sa neta/sta-god - bas, ritam gitaru i to...ali to naravno treba da zvuci realno a ne nekako cudno i budjavo. Ne znam da li je potrebna masina za midi fajlove ili sta vec.Uglavnom, gledao sam neke gitariste na youtube-u, i neke bubnjare koji sviraju uzivo, a ostatak benda na traci

.. skroz sam sto se toga tice neuk, najblaze receno..tako da bilo ko koji zna kako da prevazidjem ovaj problem, neka mi se javi, i neka mi objasni sta mi je potebno od opreme, i kako se to sve radi ,i slobodno ljudi javljajte se samo napred!
keep on rockin'