Roland VG-88
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Roland VG-88
Kolege muzicari,sta mislite o ovoj spravi?Hteo bih da je pazarim,pa bi mi dobro dosao koji savet.Hvala unapred.
- rock action
Re: Roland VG-88
sve najlepse.
Dejan Hasecic (Block Out) ga koristi, provlaci gitaru kroz njega... ima raznih zanimljivih farbi na tom rolandu...
Dejan Hasecic (Block Out) ga koristi, provlaci gitaru kroz njega... ima raznih zanimljivih farbi na tom rolandu...
Hvala lepo.U dilemi sam jos uvek,ja imam gt 10,super radi,i sad sam u dilemi da li da menjam gitaru ili da kupim vg-88 i da ga koristim sa bosom zajedno.Nemam pojma vise ni ja sta hocu 

imam ga vec 3 god ali jos nemam pravi dist ....probah pre neki dan V amp2 od 200e i nisam mogao da verujem koliko dist na plastikancu bolje zvuci....ostale boje nisu lose moye da se napravi...ocena od 1 do 5----3,5
Hmm, da li ga koristis samo kao efektor ili vuces farbe sa njega preko Hexaphonic pick-upa?
jedan gitarista ovde imao VG88, ali ga je koristio samo kao efektor... nije bilo lose, ali mislim da full snagu daje preko ovog pickupa.
jedan gitarista ovde imao VG88, ali ga je koristio samo kao efektor... nije bilo lose, ali mislim da full snagu daje preko ovog pickupa.
koristim ga preko GK3 a na njemu pravis da li ces midi boju ili boju sa ciste gitare...