ovako, ne znam gdje da smjestim ovu pitanje uopste pa sam odlucio ovde....ovako:
htio bi sa bendom da probam da radim sa semplovima i to pa me zanima sta nam od opreme treba, koja je kvalitetnija i zasto, cijene...svasta nesto i ako imate iskustva s tim...
semplovi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: semplovi
Ja sam u jednoj trampi nabavio ovaj groove box>
http://www.vintagesynth.com/korg/etm.php
ali mislim ipak da bi ti bilo koji laptop mnogo bolje i lakse zavrsio poso.
Inace, ideje o ubacivanju ove igrackice u svirku benda su ostale samo na planovima...
http://www.vintagesynth.com/korg/etm.php
ali mislim ipak da bi ti bilo koji laptop mnogo bolje i lakse zavrsio poso.
Inace, ideje o ubacivanju ove igrackice u svirku benda su ostale samo na planovima...

MOji predlozi Roland Sp-404 ili jos bolje Sp-555 ako imas para, nemam licna iskustva, ali sam cuo sve najnajnaj.
Naravno tu je uvek opcija laptop interfejs kontroler (bilo pad ili nesto sa dirkama ili sta vec).
Naravno tu je uvek opcija laptop interfejs kontroler (bilo pad ili nesto sa dirkama ili sta vec).
Ej Sirac....hteo bih da te pitam nesto....vidim da imas ovde najvecu glavu od nas , pa moguce je da si i najpametniji
ovaj, ja sam postavio slicno pitanje, ili bar mislim da je slicno...aj mi malo objasni sta se radi sa tim semplovima...slusao sam o njima hiljadu puta ali nisam nista razumeo...jel to za zive svirke ili sta?!

hvala svima za sada, i da i ja namjeravam da to koristim na svirkama, sa kompletnim bendom...
- rock action
Roland sp404 je super
vrlo lagan za rad i lepo radi
vrlo lagan za rad i lepo radi
- sirac-šunka
- vragolan
ivan ipi wrote:Ej Sirac....hteo bih da te pitam nesto....vidim da imas ovde najvecu glavu od nas , pa moguce je da si i najpametnijiovaj, ja sam postavio slicno pitanje, ili bar mislim da je slicno...aj mi malo objasni sta se radi sa tim semplovima...slusao sam o njima hiljadu puta ali nisam nista razumeo...jel to za zive svirke ili sta?!