Imam Sunn Beta Lead 100w gitarsku glavu, u pitanju je solid state C-MOS tehnologija.
Pojacalo ima 2 kanala, A i B, i jos jedan ulaz za oba kanala, kao sto vidite:

Mene konkretno zanimaju vase ideje oko koriscenja ta dva kanala u isto vreme. Ja ga inace sviram tako sto se ukljucim u ovaj srednji ulaz, iz nekog nepoznatog razloga, istripovao sam da mi je u njemu najbolji zvuk, onda mu rade svi ovi potovi. On ima veoma cudnu karakteristiku da su njegov Reverb (koji je iznenadjujuce dobar, bolji i od nekih Fendera koje sam cuo) i njegov Drive u nekoj cudnoj vezi preko pota koji se zove Level, tj on kako sam ja shvatio regulise koliko je Reverb u miksu a koliko Drive.
Hteo bih da probam da koristim zapravo oba kanala, pa sam razmisljao da mozda u jedan kanal ide cist signal a u drugi signal sa pedalborda, ali onda ne znam funkciju ovog srednjeg ulaza na kome pise Both Inputs

Imao sam ideju da mi jedan kanal mozda bude klin, a drugi nagruvan, ali za to mi treba i footswitch, koji naravno nisam dobio kada sam kupio pojacalo, a ulaz nije standardni, pa je i to malo muka.
Video sam kod nekih muzicara kako oni koriste ovo pojacalo, evo recimo Melt Banana:

Koristi oba kanala, koliko vidim, a ima i dva pedalborda, da li je svaki prikljucen na poseban kanal ili je nesto drugo u pitanju?
Kako bi vi iskoristili ova dva kanala, i za mene misteriozni Both Inputs kanal?