Zaboravih na Hopkinsa i Haralampija. If they can find it in their heart to forgive me...atta be cool.Dersu Uzala wrote:frikventujem ovaj forum da bih cuo sta imaju da kazu..

Zaboravih na Hopkinsa i Haralampija. If they can find it in their heart to forgive me...atta be cool.Dersu Uzala wrote:frikventujem ovaj forum da bih cuo sta imaju da kazu..
Ma nisam, nego su mu svi dali po vs temama i nekim besmislenim raspravama, pa predjoh u konstruktivce.Dersu Uzala wrote:sl0e (digo je on ruke od nas, slabo zalazi ovde)
Kada bi sada u ovom trenutku uzimao DejaVibe, bi li uzeo mini, ili onu verziju upakovanu u ekspresn' pedalu?Guv'nor wrote:klip
"...acoustic-to-electric transducer or sensor that converts sound into an electrical signal..."guv'nor wrote:... "mikrofon" (ne znam kako da ga nazovem)...
Sad preslušao na kućnom hi-fiju, i ne, def nije preprštavo, čak ni na granici, za moj ukus. Moguće je da je do toga što pričaš (da mora da se otpanji da dođe do izražaja), a kako bi zvučalo da se malo ukroti taj DejaVibe efekat? Ono, samo mrvicu, ovako nekako imam utisak da ga onako, kako da kažem, uvlači spiralno™ u sebe, i davi, ako se razumemoguv'nor wrote: Dersu i NebojsaK, ne da bi bilo nerazgovetno, nego bi skroz potonuo u mixu, eventualno bi izlazili samo neki preoštri visoki. Jbga, mana Si FF-a kada se ne bustuje nečim (mini kompresija koju je Dersu spomenuo) ili kada se ne tera u otpanjeno pojačalo. Možda čudno zvuči, ali što je glasnija platforma kroz koju se svira to je FF čistiji i definisaniji. Nego ovo sam uradio bez ičega, jer se pojedini stalno žale što stavljam Rocketovog Klona ili neki bust iza FF-a.Zbog svega toga je low gain Ge jednog dana rešiti sve te problemčiće.
Vrlo verovatno da je mikrofon, dosta basa hvata u odnosu na ostali spektar zvuka, bio daleko ili blizu zvucnika...Dersu Uzala wrote:Meni uopste nije prstavo, sve je kul, samo rekoh ima previse brooma. Mozda je i do mica. Kad slusam u 'studiju' preko monitora, oce mi se pocepaju membrane, strecam se.
Definitivno! Losiji kvalitet komponenti garant, ne moze na tako legendarnom i osetljivom proizvodu da se stedi na delovima na ustrub cene... Eh, kapitalizamDersu Uzala wrote:That's my bet as well. Nisu bas odradili to 'reizdanje'.
HahahaDersu Uzala wrote:Na originalnoj verziji su membrane pleli pauci iz Australije. To je bilo ono pravo.
Da, ali to se ne odnosi na reizdanje, ko zna šta su tu pokušali da urade.Dersu Uzala wrote:"...acoustic-to-electric transducer or sensor that converts sound into an electrical signal..."
dweezil wrote:@guvnore drazesno je ono veri, pitam se kako bi zvucalo sa Fulltone 69, doktorirao si taj sound i sviranje, veri Dojl Bramalovski![]()
Ću da probam i to, ja ga ostavio da žvaće jer sam otprilike tu (intensity na 1h) našao neki sweet spot, ali nikakav problem da se i to malo izvrti.nebojsak wrote: a kako bi zvučalo da se malo ukroti taj DejaVibe efekat?
nebojsak wrote::jošjedannaspiskuzazvatiubigzsaopremom:
guv'nor wrote:...nije original Strat već meksička kopija...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest