Gitara je strahovito kvalitetno izradjena. Ali meni ti nocaster pickupi uopshte ne odgovaraju! Prvo ide twang, pa onda ton. Prebrutalno za mene.
Chestitam!
btw, sedla su neshto najvece i najbrutalnije shto sam ikad video

I dobro setapovana. Sve zasluge za to idu Obossu. Njegova ruka je nanela završne poteze - korekturu laka, poliranje vrata, obradu pete (ogolio je lak sa tog dela vrata, tako da kontakt vrata i tela bude kontakt drveta sa drvetom), urezivanje nuta, montažu string tree i neck magneta, pozicioniranje pickguarda, učvršćivanje strap buttona... ima tu još nekoliko malih a bitnih detalja koje sam propustio... a na kraju je odradio savršen setap. Drugim rečima, preuzeo je od mene gomilu delova i pretvorio ih u instrument.Cortex wrote: Gitara je strahovito kvalitetno izradjena.
Na stranu vernost originalima, to mnogo utiče na boju tona. Gitara prašti, ali muzikalno i uz prisenak topline. Kao dobra činela. Čelik daje kulturniji ton, "ton s kravatom". (Ovo je lično iskustvo, možda bi bilo najbolje da isprobate sami obe varijante pa da vidite šta vam se više dopada.)Cortex wrote:sedla su neshto najvece i najbrutalnije shto sam ikad video
EKV, "Zajedno".nenadnenad wrote:sta sviras na pocetku rawka? koja je to pesma?
Magija tih flatpole AlNiCo III magneta je, za mene, u tom divljem tonu na teškom gainu, jer iz gitare izlazi veći frekventni opseg nego što je to uobičajeno. A to dobro radi i u "čistoj" svirci, jer se čuje svaka nijansa okidanja žice. (Međutim zvuk tih magneta, kako si primetio, ima svoju "boju" koja nije baš za sve.)Kristijan wrote:Ova gitara je baš za kidanje...
Sad mogu da sednem i učim da sviramKristijan wrote:Sad si načisto opremljen!
Oooo..... kako volim te zvončiće u tonu, kad pršti na sve strane... Joššš... jooooš!Rocket Roll wrote:Zvučni primer: ->Blackguard Speaks!<-
Ume on to....Hotstepper wrote:ps.
I hvala ti što si mi upravo isforsirao GAS u nebo....
Upravo stižem sa testa Rocketelle na Hillybillyjevim pojačalima - "zvončići zvone cijelu noć", kako peva Pejaković, vrlo muzikalno, i što ti jače po žicama, to više harmonika. Tek sad vidim vezu bendža i Telaca.Hotstepper wrote: Oooo..... kako volim te zvončiće u tonu, kad pršti na sve strane... Joššš... jooooš!
bridge me oborio na pod!!![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest