odakle drugaru vd400?? od preko ili se konacno pojavio i kod nas?? definitivno best baj analog dilej!Funkomat wrote:Slusam opet snimak i potpuno je beskoristan ali ako ga downloadujete i slusate u nekom plejeru, cuce se malo bolje.

odakle drugaru vd400?? od preko ili se konacno pojavio i kod nas?? definitivno best baj analog dilej!Funkomat wrote:Slusam opet snimak i potpuno je beskoristan ali ako ga downloadujete i slusate u nekom plejeru, cuce se malo bolje.
Poslao mu drug iz Slovenije, ako se dobro secam. Nije kupljen kod nas, u svakom slucaju.xspaceman wrote:odakle drugaru vd400?? od preko ili se konacno pojavio i kod nas?? definitivno best baj analog dilej!Funkomat wrote:Slusam opet snimak i potpuno je beskoristan ali ako ga downloadujete i slusate u nekom plejeru, cuce se malo bolje.
Ne b' reko.nebojsak wrote:Aah, ne staj mi na trenutnu muku. Da neće ortak možda da ga prodaje?
Funkomat wrote: ako nekog zanima nesto konkretno, nek pita.
Kul je i EM600, kopija Eho Parka...xspaceman wrote:pored vd400 voleo bi da imam i rv600 reverb machine tj. finu kopiju verbzile...ali kao i vd400 ni rv600 nema izgleda da se pojavi kod nas!
eeeee da nas sada cuju ovi iz behringera...dali bi nam svakom po pedalicu ili dve!Blingo wrote:Kul je i EM600, kopija Eho Parka...xspaceman wrote:pored vd400 voleo bi da imam i rv600 reverb machine tj. finu kopiju verbzile...ali kao i vd400 ni rv600 nema izgleda da se pojavi kod nas!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest