p.s. uhvatih vragolanski momenat na 1:14 potpomognut smajlijem

Mene mnogo više zanimaju tvoji utisci budući da te poznajem kao rođenog stratokasterdžiju.

Auh, nikad to ne bi' rek'o, eto koliko ne znamDrGreenthumb wrote:, Ljuba je u duši Gibsonovac, believe or not
Baba Slim wrote:Meni ovo sve zvuci strava
Pa meni je u glavi oduvek bio neki 'vaki ton GibsonaGagi wrote:Dojmljivo je ovo skroz, nisam očekivao ovakav ton da budem iskren, mislim pre svega na transparentan a ne po defaultu mutnjikav od SG-a na kakav obično naiđem ili je ovaj komad takav...
E to sam ga samo smanjio na sekund, vi'š da sam ga odmah vratio na 10. Hteo sam baš da izbegnem čačkanje potova u ovom videu, tako da je samo taj jedan strum bio sa neck vol potom na 8-9.Gagi wrote:volume kontrola vidim na nivoju
Cortex wrote:kod mene su 498T i 490R
SD Antiquity npr, mada ne sumnjam da SethLover i svi drugi PAF ripoff-i od 7-8kOhma rade ubistveno.Cortex wrote: sumnjam da ijedan drugi tako lepo prenosi drvenost gitare a da nije ni muddy ni previse bright za tu poziciju
fattwang wrote:Da si nam do sada svirao SG-a pa prešao na strata, verovatno bi govorili da opet imaš Gibson ton. To je samo dokaz da si razvio svoj stil.
Ccc... Greota matori, greota...Cortex wrote:Nisam uzeo SG-a u ruke mesecima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest