andrej] wrote:pitanje: imam sve originalne komponente od ovog fuzzwaha (i kutiju i pot i sve sam sacuvao), osim scoop prekidaca; da li bi se isplatilo da ga sklopim u fabricko stanje, kolika bi mu bila vrednost?
Neprocenjiva

U svakom slučaju, ako naiđeš na nama sličnog connoiseura možeš uvek da izvučeš uloženo + koji dinar preko.
sirac-šunka wrote:ima jedan ovakav u mom komsiluku... samo vlasnik ga ne bi odudjio za manje od 100 evra...
koja bi bila realna cena?
Koliko si spreman da platiš

Kod nas varira od "jel' me zezaš" do "nije na prodaju", a preko vredi... ne znam, baci pogled na eBay?
andrej] wrote:i, da: moj ne zvuci uopste kao ovaj na prvom modu. nema toliko oktave i DOSTA je vise hevi. riknuli elektroliti?
Pa, možda. Fora za bolju oktavu (tako je uvek kod analognih oktavera) jeste da sviraš na neck magnetu i da okidaš blizu dvadesetom pragu. Ako dodatno malo spustiš "Tone" potenciometar, još bolje.
andrej] wrote:i moj ima dosta shuma kad ne sviram nista. mozes li snimiti pedalu upaljenu a nista da ne sviras?
Svakako, evo snimka:
->Shin-Ei Companion WF-8: "Na suvo"<-
Prvo bajpas, plus par nota da se vidi odnos signal-šum. Onda palim prvi pa drugi faz, i na kraju wah.
S obzirom na to koliko gaina ima i kroz koliko tranzistora prolazi signal, odnos signal-šum mi se čini izuzetnim. Ne bih ni obratio pažnju da me nisi zamolio da snimim test - ja bih je svrstao u "ne skreće pažnju" kategoriju drajvova. Naravno, svih deset elektrolita su zamenjeni - ne bi verovao koliko stari elektroliti umeju da šušte! Btw, jesi li je prekućio u metalno kućište?