Pomoć pevačici?

Alexandra

Pomoć pevačici?

Post by Alexandra » 19 Jan 2009, 21:25

Pozdrav svima. :)
Ja volim muziku i sve je to lepo...ali imam jedan problem.Volim da pevam ali do sada me niko nije slusao i sumnjam u to da dobro pevam,mada se meni ne cini da lose pevam.Imam nepunih 16 godina i neznam sta da uradim da bih bila sigurna da dobro pevam.Nadamm se da cete mi pomoci.Nemam svoj bend mada bih volela ali malo je tih koji traze pevacicu u Pozarevcu...ako mozete pomozite mi i oko toga...Hvala unapred

Santana

Re: Pomoć pevačici?

Post by Santana » 19 Jan 2009, 22:22

Evo ja bih ti rado pomogao, pevacice...
Fina kilometraza (nepunih 16 godina) ,zanimljivo ineresovanje (pevanje), jos pita da li neko hoce pevacicu samo izbaci 2,3 slike... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Jan 2009, 00:22

sinisake oces ti il' da te ja preteknem?
vasko :D

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 20 Jan 2009, 01:02

Snimi neki kratki vokalni uradak pa okači ovde da čujemo.
Ako ništa, bar ćeš znati na čemu si!

Pozdrav i dobro nam došla!

vasko

Post by vasko » 20 Jan 2009, 11:19

i ja ti zelim dobrodoslicu na forum

mozes li za pocetak sebi i drugima da objasnis zasto zelis da budes pevacica?

ali iskreno i nesto malo dublje od "volim da pevam...."

Alexandra

Post by Alexandra » 21 Jan 2009, 20:26

Ovako...nemam jos uvek nista snimljeno ali prvom prilikom poslacu vam.Elem,obozavam da pevam jos od kada sam bila veoma mala,pre godinu dana sam resila da imam svoj bend i to sam rekla svojoj sestri,sa kojom nisam bas udobrim odnosima,ali,iako ona ne voli da peva resila je da pre mene ima bend i da bude pevacica jer je htela mene da ucini nesrecnom i stalno mi se hvalila za to.Mozete zamisliti kako sam se ja tada osecala...uzasno...od tada sam i prestala da verujem u to da dobro pevam.
Eto,sve sam vam rekla
bila sam iskrena

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 21 Jan 2009, 20:31

једноставно је, постани боља певачица од ње :D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 21 Jan 2009, 20:32

A sad ti 'oces njoj da vratis?

A mi smo bili uvereni da ti zelis da se otrgnes od patnji individalnog htenja i preneses u transcendentnu oblast stvari po sebi.

Eeee... U moje vreme je to bilo drugacije...

Alexandra

Post by Alexandra » 21 Jan 2009, 20:36

ne zelim da joj vratim,nego mi je tesko sto je ona uspela da nadje bend iako love peva a i ne voli time da se bavi a ja nisam

Stefan_Kg

Post by Stefan_Kg » 21 Jan 2009, 20:54

E cao, pomogao bih ti ja, ali bukvalno imam isti problem kao ti ( ne sa setrom ili bratom ) :) nego sto se pevanja tice.. nikad nisam imao priliku da me neko cuje, a i trema cini svoje, definitivno

Mozemo ti i ja da osnujemo neki bend, samo nam treba muzika... :) Veliki pzdrav za tebe :D

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 22 Jan 2009, 09:58

Alexandra wrote:ne zelim da joj vratim,nego mi je tesko sto je ona uspela da nadje bend iako love peva a i ne voli time da se bavi a ja nisam
Nemoj ti previše da se opterećuješ time šta rade drugi.
Radi na sebi i ne sikiraj se!

Dushan S

Post by Dushan S » 23 Jan 2009, 04:50

Alexandra wrote:Pozdrav svima. :)
Ja volim muziku i sve je to lepo...ali imam jedan problem.Volim da pevam ali do sada me niko nije slusao i sumnjam u to da dobro pevam,mada se meni ne cini da lose pevam.Imam nepunih 16 godina i neznam sta da uradim da bih bila sigurna da dobro pevam.Nadamm se da cete mi pomoci.Nemam svoj bend mada bih volela ali malo je tih koji traze pevacicu u Pozarevcu...ako mozete pomozite mi i oko toga...Hvala unapred
Ako te niko do sada nije slušao znači da nisi pevala pred bilo kim. Ako ne pevaš pred ljudima znači da si stidljiva. Ako si stidljiva, nećeš se hleba najesti od pevanja, jer biti pevač znači biti frontman i zabavljač, u većini slučajeva. Ak ose oslobodiš i pevaš pred drugima, oni će imati mišljenje o tome a ti ćeš dobiti feedback. Znači problem ne postoji zaista, već se rešava sam po sebi, ili si za pevača, ili nisi.

I upiši se u muzičku. Ne može da ti smeta, dapače.

azniterion

Post by azniterion » 02 Feb 2009, 00:39

idi u bilo koje pevacko drustvo i upisi se na hor. to ce puno da ti pomogne da upoznas svoj glas i mogucnosti. ne treba ti muzicka.

milosch

Post by milosch » 13 Feb 2009, 12:29

Dushan S wrote:Ako te niko do sada nije slušao znači da nisi pevala pred bilo kim. Ako ne pevaš pred ljudima znači da si stidljiva. Ako si stidljiva, nećeš se hleba najesti od pevanja ...
Upravo to, normalno je da ti je neugodno pred vecim brojem ljudi ali polako savladavaj strah, probaj za pocetak da pevas pred svojim drustvom, cisto da se naviknes 8) .
Dushan S wrote: I upiši se u muzičku. Ne može da ti smeta, dapače.
Ni ovo nije losa ideja :D

Zlo

Post by Zlo » 13 Feb 2009, 12:48

Samo ne shvatam da li je ovo smisljeno zajebavanje uvazenih clanova foruma od pojedinca ili se cela grupa organizovala pa salju postove sa razlicitih IP.
Mislim ,ja bih da pevam ali ne znam da li umem ali zelim da zeznem sestru.Strasno. :grummel_2: :grummel_2:

Post Reply