Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
meshuga bas ume da davi...
Moze biti, ali U2 i X ne idu u istoj recenici. X= Meshuggah. (Zato sto ne moze da stoji Meshuggah u istoj recenici sa Y. Y=U2.)
Tenji wrote:Moze biti, ali U2 i X ne idu u istoj recenici. X= Meshuggah. (Zato sto ne moze da stoji Meshuggah u istoj recenici sa Y. Y=U2.)

Tenji wrote:Moze biti, ali U2 i X ne idu u istoj recenici. X= Meshuggah. (Zato sto ne moze da stoji Meshuggah u istoj recenici sa Y. Y=U2.)

I
this topic!
I lol'd couple of times.

I lol'd couple of times.

I dalje Tuxedo Moon.
prog mjetal \m/Tenji wrote:Moze biti, ali U2 i X ne idu u istoj recenici. X= Meshuggah. (Zato sto ne moze da stoji Meshuggah u istoj recenici sa Y. Y=U2.)
Metallica, imaju neku negativnu energiju koja me davi, a ono sto me jos vise nervira sto ljudi kada im kazes da slusas metal odmah cuju da volis metaliku
Manowar mrzim iz dna duse.
Mada bih uveo temu bend koji je bez raloga popularan i tu bi bilo sigurno 1000 kandidata. Pod tim mislim na bendove koji su stvoreni da budu popularni da traju par sezona i da umru bez traga....
Mada bih uveo temu bend koji je bez raloga popularan i tu bi bilo sigurno 1000 kandidata. Pod tim mislim na bendove koji su stvoreni da budu popularni da traju par sezona i da umru bez traga....
Ja ih ne mrzim, vremenom su mi postali iritantni, ali oni su zasluzni sto slusam metal, a ne mozes svog "stvaraoca" da mrzis.milanpan wrote:Metallica, imaju neku negativnu energiju koja me davi, a ono sto me jos vise nervira sto ljudi kada im kazes da slusas metal odmah cuju da volis metaliku

Napravi temu, tvoja je ideja, a mislim da bi imalo dosta zanimljivih odgovora.Sodom wrote:Manowar mrzim iz dna duse.

doyle111 strikes back!doyle777 wrote:Ja ih ne mrzim, vremenom su mi postali iritantni, ali oni su zasluzni sto slusam metal, a ne mozes svog "stvaraoca" da mrzis.milanpan wrote:Metallica, imaju neku negativnu energiju koja me davi, a ono sto me jos vise nervira sto ljudi kada im kazes da slusas metal odmah cuju da volis metaliku![]()
nebojsak wrote:+1

- komplikator
ima li još neko da kad čuje vangelisa, prosto mu nije dobro ? 
a od ovih novijih..od nickelbeka mi se kenja opako.

a od ovih novijih..od nickelbeka mi se kenja opako.