nisam ja u tom fazonu i nemam nista protiv toga, ali brate smetaju ti likovi koji headbanguju? mislim covek... kao kad bi rekao nervira me slash jer nisko drzhi gitarukurtrose wrote:A dvejne nisam skontao da si ti u tom fazonu, mislim po postovima..
Bas sam mislio da si klasican hard-rocker...
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
Jbg, i dalje me nerviraju..
Nije da ih mrzim ali mi je odbojan taj fazon!
Nisam u fazonu : crknite svi i sl, neka furaj sve to i dalje samo se meni ne svidja...
Isto tako ne volim likove u utegnutim belim majicama a preko grudi im pise ARMANI...
Ali zato kada vidim nekoga u G'n'R majici..
Ni diraj me u Slesha..

Nisam u fazonu : crknite svi i sl, neka furaj sve to i dalje samo se meni ne svidja...
Isto tako ne volim likove u utegnutim belim majicama a preko grudi im pise ARMANI...
Ali zato kada vidim nekoga u G'n'R majici..
Ni diraj me u Slesha..
kurtrose wrote:1. Mrzim sve one death metalce
kurtrose wrote:Nije da ih mrzim ali mi je odbojan taj fazon!
ne diraj mi death metalce!kurtrose wrote:Jbg, i dalje me nerviraju..Nije da ih mrzim ali mi je odbojan taj fazon!
Ali zato kada vidim nekoga u G'n'R majici..![]()
![]()
Ni diraj me u Slesha..![]()
Kada sam prvi post napisao stavio sam na kraju do zanja da sam nadrndancccira wrote:kurtrose wrote:1. Mrzim sve one death metalcekurtrose wrote:Nije da ih mrzim ali mi je odbojan taj fazon!
Posle sam se ohladio i poslao taj drugi... Brate ne mrzim ja nikoga, a pogotovo ne neke bendove ili vrste bendova.. Da bi nekoga mrzeo mora da ti znaci nesto a meni oni bas i ne znace nesto...
A i naslov me je poneo u prvom postu : BEND KOJI MRZITE
Ako svi ljudi koji su napisali koga mrze od bendova STVARO mrze iste onda imamo opasan problem u drustvu... A uuu, poceo sam da filozofiram, aj uzrdavlje
Ok, sledeci put ih necu dodirnuti, samo cu reci caos, sta ima!Duane wrote:ne diraj mi death metalce!kurtrose wrote:Jbg, i dalje me nerviraju..Nije da ih mrzim ali mi je odbojan taj fazon!
Ali zato kada vidim nekoga u G'n'R majici..![]()
![]()
Ni diraj me u Slesha..![]()
je li, jel ti vozis bajs dok sviras dzitru?:)
dobro je dvejn rekao da ces me i ti napasti 
pa jebiga, moram da heed his call, tako ce i on da heed moj
GRAND, RBD i Tokio Truckstop onako bas organski ne podnosim. Znam da grand nije bend, ali mrzim ceo set, tako da...
Dragonforce. Njih ne mrzim ali pevac je jadan, tj. ne uklapa se u muziku i gitaristi ne umeju pola stvari live da odsviraju i Naravno basista se razbije k'o p**ka s vremena na vreme.
Dragonforce. Njih ne mrzim ali pevac je jadan, tj. ne uklapa se u muziku i gitaristi ne umeju pola stvari live da odsviraju i Naravno basista se razbije k'o p**ka s vremena na vreme.
-
*RnB_GiRl*
Ovo je extra osecaj, mozes slobodno da kazes da mrzis RBD a ne moras da slusas napade njihovih fanova... 
-
*RnB_GiRl*
Pa da, uglavnom ispod 8 godina starosti...kurtrose wrote:Oni imaju fanove?
joj i ja ih mrzim! svaki dan kujem plan kako da se otarasim tih gmazova... prvo cu poceti od njih, pa onda od tokijo hotela i zavrsicu na biciklistima!!! da citiram dulija u znak zahvalnosti -> SMRT POPERIMA!!!*RnB_GiRl* wrote:Ovo je extra osecaj, mozes slobodno da kazes da mrzis RBD a ne moras da slusas napade njihovih fanova...
and i intend to interfere any time i see such post...
aj sad kazi da je bila pravopisna greska i oprosteno ti je
-
*RnB_GiRl*
Naslov teme je "Bend koji najvise mrzite" i svi ovde pisu o nekom bendu koji ih nervira i govore tu rec mrze...Svi mi znamo da ne mozemo da ih mrzimo kad nam nisu nista uradili ali jednostavno koristimo tu rec za bend koji nas nervira, smara, koji ne podnosimo...To bih ja nazvala kao da mrzimo njihovu muziku, pesme, ponasanje, izgled i sve ostalo sto pokazuju na sceni a ne njih privatno...