/sarcasm
zato vi bubnjari volite da se druzite s' muzicarimaDerrick wrote:Ma, naravno - bubnjevi su, u principu, čista glupost koju uglavnom sviraju likovi koji nemaju sluha i muzičkih kvaliteta da sviraju pravi, kompleksniji, instrument kao što je, recimo, gitara. Ipak je lupati bubanj daleeeeeko lakše nego li svirati gitaru...barem meni....![]()
/sarcasm
hehehehe LOLmislim_stvarno wrote:Zbog cega se ja pronalazim u ovoj recenici...nemanjavelimirovic wrote:opet ako u neki punk band ubacis nalozenog metalca![]()
cccira wrote:Kakwa tema!
Naravno, jer sve se nadamo da ćemo da "u'vatimo klicu" i počnemo da sviramo PRAVI instrumenAt, a ne ovo naše bučno njeSra.Duane wrote:zato vi bubnjari volite da se druzite s' muzicarima
pa brate gitara je pravi instrument... a ne to... zar ti neznas one price da je gitara teza i od basa i bubnja... da da...Derrick wrote:Naravno, jer sve se nadamo da ćemo da "u'vatimo klicu" i počnemo da sviramo PRAVI instrumenAt, a ne ovo naše bučno njeSra.Duane wrote:zato vi bubnjari volite da se druzite s' muzicarima
Klavir je daleeeko teži i od gitare, i od bubnjeva (ima cca. 150kg). A tek orgulje... Mada, prateći ovu logiku, "zaključujem" da je fretless bas lakši za sviranje od basa sa pragovima (tačnije, lakši je za težinu pragova).Duane wrote:pa brate gitara je pravi instrument... a ne to... zar ti neznas one price da je gitara teza i od basa i bubnja... da da...![]()
ma dobar gitarista moze i sam da svira, netreba mu ni bas ni bubanj... evo pogledajte npr madonu... a ne oni seljaci hendrix, satriani... chobani jedni, pustaju bubnjare i basite na binu...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhhhhahahahahahahahhaahaahahahahahahhhahhahahahahahahaaaaaDuane wrote:najtezi instrument je onda definitivno kit-ajkula... a ne to je zivotinja... najtezi instrument onda definitivno je kit-orgulja...
+1cccira wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhhhhahahahahahahahhaahaahahahahahahhhahhahahahahahahaaaaaDuane wrote:najtezi instrument je onda definitivno kit-ajkula... a ne to je zivotinja... najtezi instrument onda definitivno je kit-orgulja...
Kontam da prosecan slusaoc\ napaljena tinejdzerka najvise paznje obraca na pevaca pa na gitaristu pa na sve ostalo, pa se tako gleda i unutar benda?johnny_b_good wrote:Zasto najcesce u vecini grupa prvo bubnjari budu ''otpustani'' tj zamenjivani?Ok ovo je nastavak niza glupih pitanjaali mozda i ima nekih razloga.Naravno zavisi o slucaja do slucaja tj od problema do problema.
Moje misljenje je da je gitariste,teze i gluplje menjati jer pogotovo ako je poseban po necemu (tehnici,zvuku),onda se gubi na znacajnosti i tradiciji grupe a cesto i kvalitetu.Naravno desava se ali eto...
E sad moj osecaj je da iako ima vise gitarista,bubnjeve je mnogo lakse svirati a i razlike izmedju bubnjara nisu toliko primetne.
Ja bi se smorio ko bubnjar da moram da peglam non stop isto kao neki acdcPaprika wrote:Mozda zato sto neki ne znaju sebi da svirku ucine zanimljivom na drugi nacin, pa je prekomerno 'ukrasavaju'? Ali to nije kod bubnjara samo... :]
Auuuu, pa kakvu ti to muziku sviraš pa ti trebaju ovakvi taktovi?!?nenadnenad wrote: a kad sam ga pitao za treci deo [11\16 , 17\16 itd ] samo je uzdahnuoi pogledao u pod
![]()
Ko je rekao non stop isto?nenadnenad wrote:Ja bi se smorio ko bubnjar da moram da peglam non stop isto kao neki acdc
http://www.youtube.com/watch?v=Q3WS9g2ONr8Derrick wrote:Auuuu, pa kakvu ti to muziku sviraš pa ti trebaju ovakvi taktovi?!?nenadnenad wrote: a kad sam ga pitao za treci deo [11\16 , 17\16 itd ] samo je uzdahnuoi pogledao u pod
![]()
Ja, koji se "ložim" na ovakve technical stvari, žešće bih se pogubio u 11\16. Tebi treba neki Steve Smith ili Horacio Hernandez.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest