Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 11 Jun 2007, 01:17

Bodomovac wrote:
Reverse wrote:Nerviraju me metalci koji su toliko popaljeni na vutru i gudru uopste, i koji od toga svega prave ne znam ni ja kakav spektakl.
Kakav spektakl?
spektakl koji se zove stoner/desert rock i danas je jedina inkarnacija cistog hard roka na svetskoj muzickoj sceni. naravno, njihovo lozenje se ogranicava samo na vutru. a i muzika im je masna, spora i psihodelicna. i meni vratila veru da danas postoje novi dobri hevi metal bendovi.

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 11 Jun 2007, 04:04

Kakav spektakl?

Pa ono "Jao brate daj da zavrsimo mnogo mi se pusi vutra ovo ono, odneo sam se juce, jao moram da nabavim kintu mnogo mi se duva, bla bla"
Ili ono
Ja " De si brate sta ima novo?"
On "Evo tu ovo ono znas li kolko sam se juce napusio"
Ja "Rekoh sta ima novo"

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 11 Jun 2007, 09:47

Sto se "fake" metalki tice, mene nervira Avril Lavigne jer je sad stvarno postala 'pop curica na mtv-u', ali Reverse, otkud znas ko sta slusa i da li ce da slusa i dalje rock i metal ili se samo pretvarala?
Zato mene nerviraju oni koji uopste ne slusaju rock ni metal (citaj:narodnjaci) a meni govore da se nesto palim i da to ustvari ne slusam!Otkud oni znaju i sta ih uopste briga sta slusam.Takvi ljudi me vise iznerviraju nego oni koji pocnu da hvale narodno (njima naj ziku) a za moju govore sve najlosije (pr. "jao, mrzim kad je onako glasno i ono LUPANJE kod rocka"!) :evil: :evil: :evil:
Takodje tu su i ljudi koji su ograniceni, primera radi slusaju SAMO i SAMO rock, a sve drugo sto im se svidi a recimo je metal eliminisu.Mada, takvim ljudima se vise smejem nego sto me nerviraju :D
Skoro sam gledala Snoop Doga kako izvodi Sad but true od Metallike i bio mi je jako smesan :) a u nekim drugim pesmama (onim njegovim) me nervira.

Ima jos dosta stvari, necu sad dzabe da se nerviram, a i dosta toga je vec receno :D :wink:

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 11 Jun 2007, 16:11

Sto se tice fake metalki govorio sam o osobama koje licno znam, a ne uopsteno, o metalkama, naravno znam i mnogo onih koje su tr00...

I nemoj da me neko shvati pogresno sto sam rekao da me nerviraju likovi koji su popaljeni na vutru u smislu da se mnogo loze.
Znaci OK je kad se pokupe dva tri lika, dogovore se odu iza zgrade smotaju i bla bla.
A ne dodje neki lik ustane i kaze da ga svi cuju " E sad cu da odem da se napusim" i sad je on neka faca. E takvi me nerviraju

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 12 Jun 2007, 12:54

jebote, vi izraz 'tr00' koristite bez karikiranja omg?!:)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 12 Jun 2007, 13:14

Samo ManowaR je tr00!!!

:rlol:

Bodomovac

Post by Bodomovac » 12 Jun 2007, 17:15

Mene vi nervirate sa tim "tr00" i "ne-tr00"... i svi ostali koji stalno o tom misle... naravno, ima nečeg u tom, ali ne toliko koliko se to nabija na nos.

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 12 Jun 2007, 17:45

lakse mi da kazem tr00 nego bas je realan, istinit, pravi :lol:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 12 Jun 2007, 18:20

pa nebitno koji je od sinonima, mislim na ceo trip, slazem se sa bodomovcem...

knight:

Image

:)))))))))))))))))))))

edit: fokse vidi stvarno, nisam gledao svoj post, pa nisam video da sam sjebo prikaz, ali evo manje verzije:)
Last edited by Doolio on 12 Jun 2007, 18:56, edited 1 time in total.

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 12 Jun 2007, 18:35

BAN - width :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

Rockerka u dusi

Post by Rockerka u dusi » 14 Jun 2007, 10:47

Doolio wrote:pa nebitno koji je od sinonima, mislim na ceo trip, slazem se sa bodomovcem...

knight:

Image

:))))))))))))))))))))) :rlol:

edit: fokse vidi stvarno, nisam gledao svoj post, pa nisam video da sam sjebo prikaz, ali evo manje verzije:)
Ala su "frajeri"!Hahahahha :) :) :mlaof: :rlol: :rlol: :excited:

Srdjan_wtf

Post by Srdjan_wtf » 17 Jun 2007, 13:49

Nishta u muzichkim pravcima ne moze da me iznervira. Nesto mi se svidja nesto ne i to je to. Kao sto se recimo nekome(DERRICK-u) :D ne svidjaju reperi shto se unose u kameru, tako su i njima verovatno metalci smeshni kako headbanguju.

toliko od mene. :P

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Jun 2007, 15:09

ah, pa, naravno, to stoji, ali ovde pricamo u zajebanciji, naravno da ja nista od onoga sto sam popisao ne osudjujem, ako gledamo objektivno sve je to relativno...

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 17 Jun 2007, 23:11

Reverse wrote:Kakav spektakl?

Pa ono "Jao brate daj da zavrsimo mnogo mi se pusi vutra ovo ono, odneo sam se juce, jao moram da nabavim kintu mnogo mi se duva, bla bla"
Ili ono
Ja " De si brate sta ima novo?"
On "Evo tu ovo ono znas li kolko sam se juce napusio"
Ja "Rekoh sta ima novo"
izvini, drugar, ali ja ne vidim to ni u jednom bendu. mada, ako takav bend postoji, zaista je debilan, slazemo se. ja kad sam mislio muzika pod uticajem vutre, mislio sam na stoner bendove koji, istina, masovno duvaju i to zaista utice na ton i atmosferu njihove muzike. na spora, psihodelicna metalska krljanja. sad, bez zezanja, ali ne zove se ni sam pravac dzabe STONER rock. najbolje poslusaj bendove, pa ce ti biti jasno... naravno, ne moras da duvas, da bi brijao na ovakvu svirku.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 17 Jun 2007, 23:11

a mene nervira samo zadrtost i ogranicenost.

Locked