spektakl koji se zove stoner/desert rock i danas je jedina inkarnacija cistog hard roka na svetskoj muzickoj sceni. naravno, njihovo lozenje se ogranicava samo na vutru. a i muzika im je masna, spora i psihodelicna. i meni vratila veru da danas postoje novi dobri hevi metal bendovi.Bodomovac wrote:Kakav spektakl?Reverse wrote:Nerviraju me metalci koji su toliko popaljeni na vutru i gudru uopste, i koji od toga svega prave ne znam ni ja kakav spektakl.
Šta vas nervira u muzičkim pravcima?
- Nyarlathotep
- MF veteran
- Rockerka u dusi
Sto se "fake" metalki tice, mene nervira Avril Lavigne jer je sad stvarno postala 'pop curica na mtv-u', ali Reverse, otkud znas ko sta slusa i da li ce da slusa i dalje rock i metal ili se samo pretvarala?
Zato mene nerviraju oni koji uopste ne slusaju rock ni metal (citaj:narodnjaci) a meni govore da se nesto palim i da to ustvari ne slusam!Otkud oni znaju i sta ih uopste briga sta slusam.Takvi ljudi me vise iznerviraju nego oni koji pocnu da hvale narodno (njima naj ziku) a za moju govore sve najlosije (pr. "jao, mrzim kad je onako glasno i ono LUPANJE kod rocka"!)
Takodje tu su i ljudi koji su ograniceni, primera radi slusaju SAMO i SAMO rock, a sve drugo sto im se svidi a recimo je metal eliminisu.Mada, takvim ljudima se vise smejem nego sto me nerviraju
Skoro sam gledala Snoop Doga kako izvodi Sad but true od Metallike i bio mi je jako smesan
a u nekim drugim pesmama (onim njegovim) me nervira.
Ima jos dosta stvari, necu sad dzabe da se nerviram, a i dosta toga je vec receno

Zato mene nerviraju oni koji uopste ne slusaju rock ni metal (citaj:narodnjaci) a meni govore da se nesto palim i da to ustvari ne slusam!Otkud oni znaju i sta ih uopste briga sta slusam.Takvi ljudi me vise iznerviraju nego oni koji pocnu da hvale narodno (njima naj ziku) a za moju govore sve najlosije (pr. "jao, mrzim kad je onako glasno i ono LUPANJE kod rocka"!)

Takodje tu su i ljudi koji su ograniceni, primera radi slusaju SAMO i SAMO rock, a sve drugo sto im se svidi a recimo je metal eliminisu.Mada, takvim ljudima se vise smejem nego sto me nerviraju

Skoro sam gledala Snoop Doga kako izvodi Sad but true od Metallike i bio mi je jako smesan

Ima jos dosta stvari, necu sad dzabe da se nerviram, a i dosta toga je vec receno

Sto se tice fake metalki govorio sam o osobama koje licno znam, a ne uopsteno, o metalkama, naravno znam i mnogo onih koje su tr00...
I nemoj da me neko shvati pogresno sto sam rekao da me nerviraju likovi koji su popaljeni na vutru u smislu da se mnogo loze.
Znaci OK je kad se pokupe dva tri lika, dogovore se odu iza zgrade smotaju i bla bla.
A ne dodje neki lik ustane i kaze da ga svi cuju " E sad cu da odem da se napusim" i sad je on neka faca. E takvi me nerviraju
I nemoj da me neko shvati pogresno sto sam rekao da me nerviraju likovi koji su popaljeni na vutru u smislu da se mnogo loze.
Znaci OK je kad se pokupe dva tri lika, dogovore se odu iza zgrade smotaju i bla bla.
A ne dodje neki lik ustane i kaze da ga svi cuju " E sad cu da odem da se napusim" i sad je on neka faca. E takvi me nerviraju
- KnightOfDoom
- Site Admin
pa nebitno koji je od sinonima, mislim na ceo trip, slazem se sa bodomovcem...
knight:

))))))))))))))))))))
edit: fokse vidi stvarno, nisam gledao svoj post, pa nisam video da sam sjebo prikaz, ali evo manje verzije:)
knight:

edit: fokse vidi stvarno, nisam gledao svoj post, pa nisam video da sam sjebo prikaz, ali evo manje verzije:)
Last edited by Doolio on 12 Jun 2007, 18:56, edited 1 time in total.
- Rockerka u dusi
- Srdjan_wtf
- Nyarlathotep
- MF veteran
izvini, drugar, ali ja ne vidim to ni u jednom bendu. mada, ako takav bend postoji, zaista je debilan, slazemo se. ja kad sam mislio muzika pod uticajem vutre, mislio sam na stoner bendove koji, istina, masovno duvaju i to zaista utice na ton i atmosferu njihove muzike. na spora, psihodelicna metalska krljanja. sad, bez zezanja, ali ne zove se ni sam pravac dzabe STONER rock. najbolje poslusaj bendove, pa ce ti biti jasno... naravno, ne moras da duvas, da bi brijao na ovakvu svirku.Reverse wrote:Kakav spektakl?
Pa ono "Jao brate daj da zavrsimo mnogo mi se pusi vutra ovo ono, odneo sam se juce, jao moram da nabavim kintu mnogo mi se duva, bla bla"
Ili ono
Ja " De si brate sta ima novo?"
On "Evo tu ovo ono znas li kolko sam se juce napusio"
Ja "Rekoh sta ima novo"
- Nyarlathotep
- MF veteran