OCviran drumbass. Tako se to radi.Duane wrote:[youtube]lE0lBbBNR1Q&NR=1[/youtube]

OCviran drumbass. Tako se to radi.Duane wrote:[youtube]lE0lBbBNR1Q&NR=1[/youtube]
potpuno se slazem, sa ovim zadnjim posebno. dao sam primer skidanja pesama jer gitaristi vole to da rade. elektronicari to ne rade, cini mi se. i ja volim vise instrumentalnu od elektronske muzike, ali samo malo vise. a da je teze praviti elektroniku - teze je.Bluesko wrote:za Dr Greenthumb
To o cemu pricas nema veze sa mljuskom, koliko god parametara da ima, ti SKIDAS njegovu muziku da bi potrefio njegovu stvar, a da bi napravio nesto svoje, ti mozes da isprdis bilo sta i to je tvoja stvar, Andy The Andy - Messin` with Universe, gde imas svoj aranzman, svoju ideju i to je to, sad, potpuno je nepotrebno da objasnjavas sinosuidalnu duodecimu da bih ja to shvatio, ja to `ocu da slusam ako `ocu da slusam. Edge ima milijardu razlicitih setupova i parametara pedalama i pojacalima, njegov setup ne moz` da skine niko, al` to nije ni bitno, bitno je da skines muziku, MUZIKU, ono, sam kad sedim u sobi i tandrljam, nije mi ni najmanje bitan setup do tancina, bitno je da zvuci onako kako je NAPRAVLJENO, a ne SETUPOVANO.
Bolje je napraviti stvar od 3 akorda da bude cestita, nego da se zamlacuje kolicinom deutovanih centova u osilatoru 1
The battle between new and old. Interesuje me ko ce, makar za jednu stepenicu pobediti, ili ce se izjednaciti. I, sta je presudno svemu tome?Rax13 wrote:Ma na ovo moze da se diskutuje sto godina i dokle bi stigli... Da je nekome teze ovo, nekome ono, sve stvar utrosenog vremena, poznavanja materije i interesovanja... Meni je iskreno pitanje samo po sebi poprilicno glupo, bez uvrede postavljacu teme. Over and out
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest