Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Chord-Master
MF veteran

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by Chord-Master » 20 Jun 2008, 19:50

Zamrsio si ga, vala ko gordijev cvor :mrgreen:

Pa ne znam, za mene rec "mrznja" ima mnogo jaci znacaj od "ne podnositi" ili "osecati odbojnost", mislim i ja ponekad greskom kazem za nesto sto ne volim ili ne podnosim da mrzim, ali to nije (bar ne meni), pravi znacaj reci "mrzeti".
Mozda malo preozbiljno shvatam sve to, ali kada kazem da osecam odbojnost prema necemu, to znaci da me to nesto, jel'te odbija, znaci da ne zelim nista da imam sa tim, a mrznja cesce privlaci nego sto odbija, mrznja cak moze da privlaci "u hajde da ih lincujemo" i "treba ih pobiti" smislu.

Jes' da sam se nasrao, ali to je neko moje vidjenje toga, sa kojim mozete i ne morate da se slazete.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 20 Jun 2008, 19:54

Brate sto offtopicaris.hahahhahahahahahah

Btw, u pravu si za to :)
u hajde da ih lincujemo
Ovo ne mora uvek biti cin mrznje , upotrebi mastu kao sto ja to radim i sve oko mene dugine boje i ...... hahahahahah

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 20 Jun 2008, 19:57

Critical wrote:Brate sto offtopicaris.hahahhahahahahahah

E tacno sam znao da ces to da kazes!!! :D
Jebiga, ne vredi ulaziti u raspravu sa moderatorom, sta ti je demokratija :mrgreen:

ac10

Post by ac10 » 21 Jun 2008, 17:38

Critical wrote:Brate sto offtopicaris.hahahhahahahahahah

Btw, u pravu si za to :)
u hajde da ih lincujemo
Ovo ne mora uvek biti cin mrznje , upotrebi mastu kao sto ja to radim i sve oko mene dugine boje i ...... hahahahahah
ju vidi ga crticni hipik :lol:

w437776

Post by w437776 » 22 Jun 2008, 01:34

Ne podnosim Tokio Hotel, Bajagu, Van Gogh, Radiohead, Linkin Park, HIM...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 22 Jun 2008, 10:30

w437776 wrote:Ne podnosim Tokio Hotel, Bajagu, Van Gogh, Radiohead, Linkin Park, HIM...
:shock:
Covece, kako uopste mozes da ih stavis u isti kos sa tim ostalim bendovima?

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 09 Aug 2008, 09:20

postoji previshe bendova koje ne mogu da smislim, pochevshi od svih KERRANG ili ti NEW AGE metal bendova (Slipknot, Shit Bizkit, Pichkin Park i mnoge druge) preko ovih TZV METAL bendova tj EMO PICHKI poput MY CHEMICAL ROMANCE, BULLET FOR MY VALENTINE i ostalih ali ipak CREME DE LA CREME za mrzeti jesu mali kurcoobradjivachi zvani TOKIO HOTEL, one ljude bi zhive u krematorijumu spalio a onda bi njihov pepeo prosuo u septichku jamu da se postaram da vishe nikad tako neshto ne ugleda svetlost jebenog dana

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 09 Aug 2008, 11:26

реално што се тиче метал сцене, треба се држати олд скул бендова и нових бендова који осећају како је било пре и тако сад свирају.
Емо је геј
Ну је геј
Анти Емо Кру Србија

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Aug 2008, 13:31

Orgasmatron wrote:postoji previshe bendova koje ne mogu da smislim, pochevshi od svih KERRANG ili ti NEW AGE metal bendova (Slipknot, Shit Bizkit, Pichkin Park i mnoge druge) preko ovih TZV METAL bendova tj EMO PICHKI poput MY CHEMICAL ROMANCE, BULLET FOR MY VALENTINE i ostalih ali ipak CREME DE LA CREME za mrzeti jesu mali kurcoobradjivachi zvani TOKIO HOTEL, one ljude bi zhive u krematorijumu spalio a onda bi njihov pepeo prosuo u septichku jamu da se postaram da vishe nikad tako neshto ne ugleda svetlost jebenog dana
you need sum luv nigga:)

iggy pop

Post by iggy pop » 09 Aug 2008, 15:29

prije svega, nov sam na forumu...pa kao i svako..volim da kenjam i raspravljam...i tako unaprijed se izvinjavam svima koje cu da uvrijedim...hahahahaha salim se naravno..

ovako....bend koji najvise mrzim...hmm..pa ne mrzim nikoga...al ima par koji me bas nerviraju..haha
to bi bili: parni valjak..van gogh (mada sam prije par dana isao na njihov koncertic....) - al u ime starih dana, him, linkin park...i tako dalje...ovdje mogu uci i seka aleksic,....kao i stoja...jovan perisic...i sva bagra narodnjacka i turbofolkerska....
toliko od mene za sada....

/////////////////

sorry zbog posta ali da ne uredjujem onaj prvi...kad bolje razmislim..bas ih mrzim jbt..
Last edited by KnightOfDoom on 09 Aug 2008, 15:36, edited 1 time in total.
Reason: Dobrodosao, s' obzirom da si nov pogledaj pravilnik. I vidi sta pise o pisanju cele poruke u zelenoj boji...

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Aug 2008, 18:07

meni ste fascinantni vi koji mrszite zanrove ili izvodjace:) mozda ja gresim i retardiran sam, ali mene bend moze da iritira, nervira, da mi ide na karu, da ih ne podnosim, prezirem i tako dalje, ali da ih mrzim, vohohou, stanimo malo:) nesto onda sa mnom nije u redu:) mrzecu onog ko mi je silovo ribu, ukrao nesto iz gajbe, oteo posao preko veze, pricao okolo da sam jadan itd. da mrzim bend zato sto svira to sto svira i zato sto to neki ljudi vole, neka hvala, onda sam ja taj koji je sitan i jadan.

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 09 Aug 2008, 18:16

Doolio wrote:
Orgasmatron wrote:postoji previshe bendova koje ne mogu da smislim, pochevshi od svih KERRANG ili ti NEW AGE metal bendova (Slipknot, Shit Bizkit, Pichkin Park i mnoge druge) preko ovih TZV METAL bendova tj EMO PICHKI poput MY CHEMICAL ROMANCE, BULLET FOR MY VALENTINE i ostalih ali ipak CREME DE LA CREME za mrzeti jesu mali kurcoobradjivachi zvani TOKIO HOTEL, one ljude bi zhive u krematorijumu spalio a onda bi njihov pepeo prosuo u septichku jamu da se postaram da vishe nikad tako neshto ne ugleda svetlost jebenog dana
you need sum luv nigga:)
HAHAHAhA :lol:

blaze

Post by blaze » 10 Aug 2008, 02:17

Mrzim svu domacu pop i narodnu muziku (sve fensi jednom reciju), Avenged Sevenfold, Tokio Hotel, Fall Out Boy (i sve sto je emo), i sve one bendove koji su poceli da sviraju ne zbog muzike nego zato sto misle da je biti muzicar mnogo cool :grummel_2: .

iggy pop

Post by iggy pop » 10 Aug 2008, 12:42

Doolio wrote:meni ste fascinantni vi koji mrszite zanrove ili izvodjace:) mozda ja gresim i retardiran sam, ali mene bend moze da iritira, nervira, da mi ide na karu, da ih ne podnosim, prezirem i tako dalje, ali da ih mrzim, vohohou, stanimo malo:) nesto onda sa mnom nije u redu:) mrzecu onog ko mi je silovo ribu, ukrao nesto iz gajbe, oteo posao preko veze, pricao okolo da sam jadan itd. da mrzim bend zato sto svira to sto svira i zato sto to neki ljudi vole, neka hvala, onda sam ja taj koji je sitan i jadan.

e brate od ovoga sto si naveo..nisu mi silovali ribu...hahahahaha jer je nemam..hahahaha
pa tako da jos uvijek ne mogu da skontam tu rijec...kako si je ti predstavio..haha

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 10 Aug 2008, 13:13

hipoteticki, brate, hipoteticki:)

Post Reply