taj fazon 100%.to sranje moras da slusas/skidas da bi posle svirao.
A nijedan narodnjacki orkestar ne bi ni angazovao gitarosa bez 2000 pesama u prstima
da covek odlepi zauvek - iz moje perspektive bar.
taj fazon 100%.to sranje moras da slusas/skidas da bi posle svirao.
A nijedan narodnjacki orkestar ne bi ni angazovao gitarosa bez 2000 pesama u prstima
Z*Z*Z wrote:Na zalost moje porodice i prijatelja, ne postoji cifra
Samo ovo za strat mi se ne svidja a ostaloNyarlathotep wrote:jasno.
mesto da skidam i sviram narodake, pored ostalog sam sljakao i po skladistima (nism na gradjevini)... nije mi bio bedak, iako sam pored toga skljakao kao urednik casopisa, kao prevodilac, razno u idavastvu i knjizarstvu, itd... meni licno bolje lezi motika no narodnacki strat...
naravno da je strat do jaja.Highway One wrote:Z*Z*Z wrote:Na zalost moje porodice i prijatelja, ne postoji cifra
Samo ovo za strat mi se ne svidja a ostaloNyarlathotep wrote:jasno.
mesto da skidam i sviram narodake, pored ostalog sam sljakao i po skladistima (nism na gradjevini)... nije mi bio bedak, iako sam pored toga skljakao kao urednik casopisa, kao prevodilac, razno u idavastvu i knjizarstvu, itd... meni licno bolje lezi motika no narodnacki strat...(strat mi je svetinja, zapravo nikad ne bih svirao nesto sto nema Fender nalepnicu(jbg fender je zakon)
)
And so than one day....People see him playin' gradn 4 fun,And they sayDuane wrote:until you become one...
mlad si jos, cek polako, pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije, da te odjednom zanima nasa druga liga u rukometu i da se gojis, ali nigde po rukama, nogama, dupetu, samo u tibi, e, onda si plodno tle, samo tada je vec kasnokad slusham shabaniju ne osecam nista
hahahahhha kolko sam se pokido sad xDDDoolio wrote:pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije
nemanja_cs wrote:hahahahhha kolko sam se pokido sad xDDDoolio wrote:pa kad vidis odjednom da su ti pihtije sve ukusnije i ukusnije![]()
![]()
koji si car xD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest