Bitlsi ili Stonsi?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Bitlsi ili Stonsi

The Beatles
53
61%
The Rolling Stones
34
39%

Total votes: 87

Guitar_thrill
MF veteran

Re: Bitlsi ili Stonsi?

Post by Guitar_thrill » 19 Nov 2008, 21:46

:fu1:
Image

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Nov 2008, 22:14

a kieth je car kakvog nema... ;) drago mi je da sam ih cuo, eto prosle godine, svaka im cast kakav su nam koncert pruzili...

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 19 Nov 2008, 22:20

Duane wrote:a kieth je car kakvog nema... ;) drago mi je da sam ih cuo, eto prosle godine, svaka im cast kakav su nam koncert pruzili...
e kujo a za bitlse glasas :lol:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 19 Nov 2008, 22:26

Iju, demoni, pa ne mogu da verujem! :shock: :shock: :shock: :shock:
Sad cu da registrujem jos par naloga i da opet dam prednos' BitlIsima.
Nemojte, ljudi, da se sramotimo. :oops:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 19 Nov 2008, 22:29

sinisake wrote:Iju, demoni, pa ne mogu da verujem! :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: da,da, mojom zaslugom, stonesi vode ... JEDAN ALI VREDAN :P

xspaceman

Post by xspaceman » 19 Nov 2008, 23:30

Guitar_thrill wrote:
sinisake wrote:Iju, demoni, pa ne mogu da verujem! :shock: :shock: :shock: :shock:
pa i red je da oderu te bube! :)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 19 Nov 2008, 23:33

xspaceman wrote:
Guitar_thrill wrote:
pa i red je da oderu te bube! :)
a i Zrenjanin je izgleda podeljen :) ZZZ (a verovatno i kolega mu Tufli) su za bube, naas dvojica za Kamenac .... sta ce biti dalje....(muzika iz Dosije x) :D

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 20 Nov 2008, 00:20

Nemogu da verujem da "podgrijani lesevi koji se prevrcu po stejdzu" (parafraziram Antonija Pusica) mogu imati vise fanova??? MIslim, ne kazem da su Stonesi los sastav ali mi je uvek nekako glupo kontati da su u istoj ravni s Beatlesima :x Yesterday, Strawberry fields forever, Lucy, Norwegian Wood, Helter Skelter, All You Need Is Love, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Revolver, Abbey Road, White album... JEl moguce parirati ovakvom sastavu?

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 20 Nov 2008, 00:36

Z*Z*Z wrote:Nemogu da verujem da "podgrijani lesevi koji se prevrcu po stejdzu" (parafraziram Antonija Pusica) mogu imati vise fanova??? MIslim, ne kazem da su Stonesi los sastav ali mi je uvek nekako glupo kontati da su u istoj ravni s Beatlesima :x Yesterday, Strawberry fields forever, Lucy, Norwegian Wood, Helter Skelter, All You Need Is Love, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Revolver, Abbey Road, White album... JEl moguce parirati ovakvom sastavu?
pa pazi zavisi iz kog ugla gledas :) ja beatlese ne volim, nekako su mi mnogo pop...sta ja znam,prosto ok kompozicije ali svirane bez (po meni) nekog sarma......a Stonesi su mi nekako uvek bili blizi po tom pitanju :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Nov 2008, 00:48

auuuuuuuu gitar trile... aj nemoj vise leba ti... bez sarma? ajoooo.... no comment... samo cu reci... while my guitar gently weeps... jea...
ili Lucy in the Sky with Diamonds, kako tripolozno dobra pesma... a ima ih na kilje...

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 20 Nov 2008, 00:50

a ko svira gitaru u while my guitar gently weeps? :wink:
mislim bez sarma sto kad akord odsvira George Harisson, ja to nikada necu prepoznati da je njegov specificni stil,a kad ga Keith odvali u njegovom fazonu cujes na kilometar ko ga svira....eto ja cu tebi toliko reci, a mozda jos nesto posle, ipak je ovo spitfest :lol:
mozda si me pogresno skontao u ono bez sarma, ali meni to Makartnijevo pevanje, gitare i sve to sto su oni svirali, zvuci mi nekako "njanjavo" ....cast izuzecima, volim iglavnom pesme dje peva John Lennon....

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Nov 2008, 00:56

nemoj ti meni tu spitefest... da ti ne bi sad obrisao one pesme block outa sto sam ti poslao... Oo
clapton is god svira, ali ko je napisao tu prelepu schklomppoziciju? none other than George Harrison... on mi je carina i uvek ce biti i kieth ce biti carina i jagger i pokojni brian i sve to, al su mi bitlesi daleko bolji... ;)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 20 Nov 2008, 00:57

ok, samo mi nemoj brisati Block Out :P

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 20 Nov 2008, 08:56

Da nije bilo Buba, i da su Kamenjarke imale nepodeljenu paznju publike, svi bismo danas do beskraja i nazad slusali samo white man boogie. Najcesce u poslednje vreme slusam White Album, i svaki put sam sve ubedjeniji daje to jedan od najznacajnijih albuma za dalji tok savremene muzike. Reci da su Bube samo pop je zaista nepravda. Sta je to merilo koje nam govori da je nesto vise ili manje pop? Nedostatak gitarskog zvuka? Ne bih rekao. Nije da ne postujem uopste Kamenjarke, ali ja bih sve Keithove rifove zamenio za Eleanor Rigby, a to mi nije cak ni omiljena pesma Buba, samo mi je draga pesma. Ako ih poredim sa Bubama, Kamenjarke mi zvuce prezvakano i pregazeno, derivat derivatovog derivata.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 20 Nov 2008, 09:59

ako se ovde govori o uticaju na dalji tok muzike, ok onda beatles....ali ja volim da slusam Stonese i to je to 8) :)

Post Reply