Bend koji najvise mrzite
- million dollar baby
Re: Bend koji najvise mrzite
njih ne mrzim, njih samo ne volim XD 

- mislim_stvarno
Ja sam imao kosmar da me ljudi teraju da idem na njihov koncert. Non stop me uvode na stadion, ja bezim i oni me vracaju i tako u krug...Funkomat wrote:A nisu ni gansi daleko.

A sto se tice kide-a, on je Zorica Brunclik undercover, dosla da provocira...
Last edited by mislim_stvarno on 08 Sep 2009, 16:02, edited 1 time in total.
lupio si, zorica je tr00, slipnot i metalika
Ja ne mogu da smislim Ofspring..
ajoj sto sam glup, pardon, ja mislio na zoricu markovic, ona je tr00, zorica brunclik moze:)
- mislim_stvarno
ahahahahahaahahaDoolio wrote:ajoj sto sam glup, pardon, ja mislio na zoricu markovic, ona je tr00, zorica brunclik moze:)

jes vala, ona je tr00

pa to ti je najjaći fazon realno, sjednem ukola odvrnem Zoku...
mislim stvarno, prvo si isparanoiso da sam Đule himself, a sad da sam Z. Brunclik, sve u svemu opet sebi laskaš i pokazuješ svoju podsvesnu želju da budeš u društvu ovih velikih zvezda folka i roka. ispada da sam ja kide nebitan, c c c...
a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
mislim stvarno, prvo si isparanoiso da sam Đule himself, a sad da sam Z. Brunclik, sve u svemu opet sebi laskaš i pokazuješ svoju podsvesnu želju da budeš u društvu ovih velikih zvezda folka i roka. ispada da sam ja kide nebitan, c c c...
a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f

- mislim_stvarno
@kide
Matori, ja sam samo redjao neke ljude koje bih oterao u pm kad bi mi se obratili, pa ti vidi...
Matori, ja sam samo redjao neke ljude koje bih oterao u pm kad bi mi se obratili, pa ti vidi...
Ako ti je plan ono sto si napisao negde na forumu, grawl narodnjaci, bolje da ti ne kazem sta mislim o tome...kide wrote:a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
Hmmmmmm...
Dejan Cukic - cisto sumLJam
Dejan Hasecic - Hase the bass player of Block uot
Dejan Lalic... - al' on ima svoj respektabilni nick Cilal Najed..
Dejan Milosevic a.k.a Kuki, al to sam ja...
Dejan Vuckovic - sound engeneer Belgrade/Podgoritza
Dejan.... daj kazi nam... nisi fer!
Edit:

Kide = Deki = Dejan.. ok ajmo sadkide wrote:a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
Edit:

jaaaaaaaaaao jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao
DEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAN STANKOVIC
It all adds up
DEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAN STANKOVIC
It all adds up

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahahahahahahahahhahahahaahahahhhhhhhhhhhhhhahaahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhahahhaahahahahahhahahaahhahahaahhahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahahahahahahahhhahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhasahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa
- DJ_MY_SOUL
OMFG koliki peder...
Ja najvise mrzim sve EX YU Rock bendove. Iz razloga sto nisu nista sami snimali vec su samo krali sa zapada i menjali tekst. Jedino mogu da kazem da tu ne spadaju Smak, EKV i Azra.
Ja najvise mrzim sve EX YU Rock bendove. Iz razloga sto nisu nista sami snimali vec su samo krali sa zapada i menjali tekst. Jedino mogu da kazem da tu ne spadaju Smak, EKV i Azra.
pa nisu valjda svi sve krali jebiga:) svi ti bendovi uglavnom imaju 50-100 pesama, mnogo je to kradja za izvesti [:D]
a nije ni azra nevina sa usnama vrele visnje:)
a nije ni azra nevina sa usnama vrele visnje:)
Da nije dejankuki?dejankuki wrote:Hmmmmmm...
Kide = Deki = Dejan.. ok ajmo sadkide wrote:a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
Edit:![]()
![]()