ovakve krike sam čuo od jedne životinje, a onda su je okrenuli i bila je mrtvaOrgasmatron wrote:Sad ce dodje jedan spot kultnog black metal benda ;D
//////////////
evo gaspremite se

ovakve krike sam čuo od jedne životinje, a onda su je okrenuli i bila je mrtvaOrgasmatron wrote:Sad ce dodje jedan spot kultnog black metal benda ;D
//////////////
evo gaspremite se
Ovaj post je dovoljan da svim nadobudnim blekerima zachepi zhvale za sva vremenaNyarlathotep wrote:svirku nekim blekerima opasno priznajem, ali ceo fazon mi je... prelos i prenaivan, cak i za izgubljene osnovce... graktanje svraka, muljava sminka, naivna neo-paganstina bez dublje poente, hristo-mrznja koja se u svom revoltu i naivnoscu prakticno kalemi na ono sto sama pljuje i ponizava... pa i na klonirani satro okultni-paganski-filozofski satro diskurs poznat samo polupismenim ljudima koji misle da otkrivaju tajne univerzuma...
ja sam u fazonu da je carski ako neko iz sprednje slusa black i zajebava se sa tom ikonografijom... tipa, nevezano za black, King Diamond (govorimo o imidžu, izgledu, satro nekoj "filozofiji") je toliko smesan i naivan da mora biti simpatican u svoj svojoj budalastini... znaci dokle se neko iz simpatije posprdava i lozi na blek je super, ne kontam umisljenost ovakvih tripova.... odsustvo muzike radi prividne, lažne tame...
videcemo se nekom priliom.Orgasmatron wrote:IMASH PIVO OD MENE ZA OVO KRALJU
i ne zapaliti pijanog popa u ckvi...Bodomovac wrote:Ma to je sve scenski nastup, određen način bunta, ko što reče Doolio. Mada opet tu postoji problem napaljenih pubertetlija koji to bukvalno shvataju, pa skrnave groblja, crkve, lome krstove itd... al i to je neka životna škola, samo je bitno ne biti uhvaćen.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest