Nema potrebe, mi znamo da su narodnjaci sranje.ne mozete da vodite raspravu sa mnom ili sa bilo kim drugim (ko voli Narodnjake) o tome kako su narodnjaci sranje
Evo ti krace obrazlozenje. Sta je najbitnije i u prvom planu u jednoj narodnjackoj pesmi? Tekst. Da li su tekstovi sranje? Jesu i to golemo. Sodoma i Gomora. Uostalom, sta jos treba reci pored izjave babe Tucakovic, da parafraziram, "koga je uopste briga kakve se poruke danas salju mladima?".
Sta je sledeci korak? Pevaljka koja kuka,stenje i zavija. Posto nema pojma da peva, gura silikone u dupe, sise i trepavice i time privlaci glupu masu. Naravno, to joj uspeva, zato sto je muzika prevashodno vizuelni dozivljaj.

Sta nam onda ostaje? Sama muzika. A muzika ko muzika je stvar licnih preferencija. A koji procenat ljudi slusa muziku kada krene "bunda od nerca" ili koji god slican hit?
A sto se tice ovih "kultnih" narodnjaka, situacija je slicna. I tu je muzika jeftina zabava, namenjena ljudima koji su celoga dana orali njivu ili cuvali ovce, pa sada hoce malo da se relaksiraju u okviru svojih intelektualnih kapaciteta ( ili mozda je bolje reci stepena obrazovanja. Ne vredjam nikoga ovde, neke stvari su cinjenice). Ne pricam ovde kako samo jazz valja, to je neka 5. prica. Neko misli da je naiva slikarstvo, ja mislim da nije.
Ti, kao i svako drugi imas pravo na svoj izbor. Ali mozes da lazes sebe, ne nas ovde. Ako slusas i narodnjake i power ne razumes ni jedno ni drugo, vec oba posmatras povrsno.
A koja je pa svrha toga? Mogu da se kladim da je tamo stepen tolerancije znatno nizi nego ovde, gde ljudi pokusavaju da ti objasne zasto je i sta sranje. Ne znam da li to ima veze sa muzikom, porodicnim vaspitanjem ili necim trecim. Ako neces da slusas to je tvoj izbor i mozda bi mogao da potrazis istomisljenike na nekim drugim mestima.Mislim shto ne ode neko od vas metalaca na neki narodnjachki forum i kaze METAL JE EXTRA