Kristijan wrote:Aaaaa, pa to je zato što sam besprizorna baraba
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
mene su do pre 2-3 nedelje nervirali srederi i ovi novi metalci ,al nekako sad vidim da NEKI imaju smisla ne svi.
- Dersu Uzala
Bluesko wrote: Ipak, ako cemo o odurnim bendovima, galsam za RUsh

Here's me.

U pravu si Dersu,sat ne može stajati na desnoj ruci 
Bend koji najvise mrzite
jel pomenuo neko Rush? evo ja cu
ja nesto cepeline nisam voleo (verovatno i zbog toga sto ih je moja velika neprijateljica, bivsa mi bubnjarka, forsirala 200 na sat), al kad sam ih bolje poslusao, ima tu i dobrih fora. mislim, plant je u vecini slucajeva jako iritantan, al nekad je i dobar. bonham je uvek faca. pejdzovo soliranje me u 90% slucajeva smara, al je izbacio dobrih rifova. a imaju i pesama koje su komplet odlicne, tipa when the levee breaks (odlican aranzman i produkcija, iako nije njihova stvar). ipak su izmislili oni neke stvari koje je posle milion ljudi iskopiralo.
Na svetu postoje bendovi koji pisu predvidive, dosadne, na silu prekomplikovane pesme, sa prozaicnim tekstovima, izvode ih u koznim pantalonama i lancima skinutim sa motornih testera, loze se na ideju da je bitno napraviti pesmu od 7000 tonova po sekundi i ogromnim brojem akorda, naravno pozeljni su svi sustained, dimovi, sedmice, devetke, sestice i persetrojke, ako je moguce, sve da se stavi u jedan refren. Rush je jedan od tih bendova
Takodje, postoje bendovi kojima je bitno (i koji uzgred, znaju) da naprave dobru pesmu, a pritom se i oblace dobro, a pritom i izgledajui dobro, tekstovi su im uglavnom prepricavanje svakodnevnice, bez nadobudnog i nepotrebnog filozofiranja, prave naizgled slicne pesme, sa ustaljenim progresijama, ali aranzmanski potpuno drugacije, svaka pesma je naizgled slicna drugoj, ali se ipak "onoliko koliko je potrebno da ti se svidi" razlikuju, ne preteruju, ne siluju, ne muljave. The Strokes je samo jedan od takvih, `oces jos?
Takodje, postoje bendovi kojima je bitno (i koji uzgred, znaju) da naprave dobru pesmu, a pritom se i oblace dobro, a pritom i izgledajui dobro, tekstovi su im uglavnom prepricavanje svakodnevnice, bez nadobudnog i nepotrebnog filozofiranja, prave naizgled slicne pesme, sa ustaljenim progresijama, ali aranzmanski potpuno drugacije, svaka pesma je naizgled slicna drugoj, ali se ipak "onoliko koliko je potrebno da ti se svidi" razlikuju, ne preteruju, ne siluju, ne muljave. The Strokes je samo jedan od takvih, `oces jos?
Narocito sustained!Na svetu postoje bendovi koji pisu predvidive, dosadne, na silu prekomplikovane pesme, sa prozaicnim tekstovima, izvode ih u koznim pantalonama i lancima skinutim sa motornih testera, loze se na ideju da je bitno napraviti pesmu od 7000 tonova po sekundi i ogromnim brojem akorda, naravno pozeljni su svi sustained, dimovi, sedmice, devetke, sestice i persetrojke, ako je moguce, sve da se stavi u jedan refren. Rush je jedan od tih bendova
- the bassman
Molim te nemoj njih da pominjes u ovakvim temama, jer jednostavno ne pripadaju ovdeandrej] wrote:ja nesto cepeline nisam voleo (verovatno i zbog toga sto ih je moja velika neprijateljica, bivsa mi bubnjarka, forsirala 200 na sat), al kad sam ih bolje poslusao, ima tu i dobrih fora. mislim, plant je u vecini slucajeva jako iritantan, al nekad je i dobar. bonham je uvek faca. pejdzovo soliranje me u 90% slucajeva smara, al je izbacio dobrih rifova. a imaju i pesama koje su komplet odlicne, tipa when the levee breaks (odlican aranzman i produkcija, iako nije njihova stvar). ipak su izmislili oni neke stvari koje je posle milion ljudi iskopiralo.
bassmane, nisi shvatio temu:)
ako NJEGA nerviraju, sto ih ne bi pomeuno? tema nije "navedite bendove koji su objektivno losi i iritantni".
kad bi ja sad krenuo da zaista taksativno nabrajam koliko i zasto me nerviraju cepelini, mislim da bi ti dobio srcku za monitorom
mislim, covece, tema ocigledno nema nikakve veze sa kvalitetom bendova koji se nabrajaju, osim ako se slucajno ne poklopi da je 'mrski' bend u isto vreme i objektivno los. ja npr sam uglavnom i nabrojao dobre bendove, kako moze da me nervira deni kragulj kad se ozarim svaki put kad ga vidim/cujem?
drugo, opusti se, i na onoj drugoj temi si isto bio u tom fazonu, (za mobi dik), pusti ljude da se zajebavaju (a i da se ne zajebavaju - sto ljudi, sto cudi).
ako NJEGA nerviraju, sto ih ne bi pomeuno? tema nije "navedite bendove koji su objektivno losi i iritantni".
kad bi ja sad krenuo da zaista taksativno nabrajam koliko i zasto me nerviraju cepelini, mislim da bi ti dobio srcku za monitorom
mislim, covece, tema ocigledno nema nikakve veze sa kvalitetom bendova koji se nabrajaju, osim ako se slucajno ne poklopi da je 'mrski' bend u isto vreme i objektivno los. ja npr sam uglavnom i nabrojao dobre bendove, kako moze da me nervira deni kragulj kad se ozarim svaki put kad ga vidim/cujem?
drugo, opusti se, i na onoj drugoj temi si isto bio u tom fazonu, (za mobi dik), pusti ljude da se zajebavaju (a i da se ne zajebavaju - sto ljudi, sto cudi).
ko je ovaj?djomla wrote:
verovatno neka ''nova nada'' srpske rep scene
"Kakav danak neiskustvu...."
Haha, Napoleon, njega mrze cak i reperi.
Neki moj komsija, bivsi basista thrash metal benda je prestao da svira bas i poceo da repuje i snimio album u Napoleonovoj produkciji.
Neki moj komsija, bivsi basista thrash metal benda je prestao da svira bas i poceo da repuje i snimio album u Napoleonovoj produkciji.
Ja se izvinjavam...