a jebiga jedno a manje vise...
Sad gledam kazem sta se ovi indijanci bune, da nisam a trebao da napisem veliko, i bacim pogled na plejlistu, kad ono od a(A) ni traga ni glasa... Dobro je, vise ne zivim u zabludi... A da ironija bude veca, u trenutku citanja postova i pisanja ovog sve vreme slusam tu pesmu... sasvim slucajno... to je kao kad mi se na plejlisti pustio Highway to Hell posle Stairway to Heaven... Sudbina mesa prste
Nemate vi pojma lupate bzvz, sutke najbolje idu uz bend akos te slusali Korpiklaani natjera te da skace bili su prije dvije godine na metal festu u Sloveniji lom su napravili i naravno Thrash Metal bendovi ponestu jednostavno
Sid Vicious wrote:Nemate vi pojma lupate bzvz, sutke najbolje idu uz bend akos te slusali Korpiklaani natjera te da skace bili su prije dvije godine na metal festu u Sloveniji lom su napravili i naravno Thrash Metal bendovi ponestu jednostavno
sutke najbolje idu uz bend? ili sutke najbolje idu uz bend ako ste slusali korpiklaani? mislim, totalno mi je nejasno i jedno i drugo:)
LazaRocker wrote:A da ironija bude veca, u trenutku citanja postova i pisanja ovog sve vreme slusam tu pesmu... sasvim slucajno... to je kao kad mi se na plejlisti pustio Highway to Hell posle Stairway to Heaven... Sudbina mesa prste
LazaRocker wrote:A da ironija bude veca, u trenutku citanja postova i pisanja ovog sve vreme slusam tu pesmu... sasvim slucajno... to je kao kad mi se na plejlisti pustio Highway to Hell posle Stairway to Heaven... Sudbina mesa prste
koliko ti imas godina? xD
fortin, why? i ne, ne verujem u horoskop
ja i moji kompadrosi smo pravili sutku na SWEET LEAF ... I I was made for lovin' you smo zeabali.
Sid Vicious wrote:Nemate vi pojma lupate bzvz, sutke najbolje idu uz bend akos te slusali Korpiklaani natjera te da skace bili su prije dvije godine na metal festu u Sloveniji lom su napravili i naravno Thrash Metal bendovi ponestu jednostavno
sutke najbolje idu uz bend? ili sutke najbolje idu uz bend ako ste slusali korpiklaani? mislim, totalno mi je nejasno i jedno i drugo:)
koliko ti imas godina? xD
fortin, why? i ne, ne verujem u horoskop
ja i moji kompadrosi smo pravili sutku na SWEET LEAF
sweet leaf je hvy shit! sto je cudno praviti sutku na to? za hedbengin dusu dalo i te fore