ahahahaahahhahasinisake wrote:Pa ne zna, naravno. A da l' bi oni znali da odsviraju Ulazak u harem unazad?Tako neki klinac u BG-u zna za Bandžija Jelića, možda slučajno zna za Zafu, a verovatno ne zna ko je Paja, ili neki tamo Neša.![]()

ahahahaahahhahasinisake wrote:Pa ne zna, naravno. A da l' bi oni znali da odsviraju Ulazak u harem unazad?Tako neki klinac u BG-u zna za Bandžija Jelića, možda slučajno zna za Zafu, a verovatno ne zna ko je Paja, ili neki tamo Neša.![]()
Cekaj BRE, ja sam cuo da je odsvirio Uzicanku unazad, i da je tu Brega pokazao za sva vremena da je bolji gitarista od ovog Gume, ili kako vec, i da ima vecu kitu i tako tosinisake wrote:Pa ne zna, naravno. A da l' bi oni znali da odsviraju Ulazak u harem unazad?Tako neki klinac u BG-u zna za Bandžija Jelića, možda slučajno zna za Zafu, a verovatno ne zna ko je Paja, ili neki tamo Neša.![]()
Btw, ko je Nesa, a ko je Zafa?
или вожење бицикле (терање точка)Duane wrote:ma da Guma nema pojma... ono oce bez leba pogacu, aj da je svirao bar 15 minuta na dan neke vezbice... al jebaga... bolje bi mu islo plivanje...
Moze. Tamo gde je manja gravitacija i redja gustina vazduha. Idealno, u vakuumu.sinisake wrote:A da l' se s ovom gitarom moze odsvirati "Ulazak u harem'', unazad, na 640 bpm???
A da l' moze ''Turski mars'', Zeletova verzija?Dersu Uzala wrote:P.S. 'Ulazak u harem' je bas cool stvar sa naseg (kako pop/rock tako i gitarskog) podneblja. Ali otkad je merilo icega? Virtuoznosti? Koliko se ja secam iz muzickog obrazovanja, 'Bumbarov let' ili Paganinijevi kaprisi su tu za zajebanciju. Ovi drugi pogotovu u (pre)aranzmanu Henrika Vijenjavskog. Try that, ha!sinisake wrote:A da l' se s ovom gitarom moze odsvirati "Ulazak u harem'', unazad, na 640 bpm???
A, blagodarim... A ovi sto si ih naveo su mi totalno nepoznati, al' cenim da je to zato sto nisu skidali Tochka...Dersu Uzala wrote:Aha, kapiram. Pa slicicu sam okacio apropo prvog posta, gde isto ima slicica (krenuo sam od nule jelda). A odgovor sam dao iznad slicice vizavi skola. 'Nesto iz-medju' sto kaze baka iz istoimenog filma. Niko te likove nije pomenuo pa ajde kao ja da pomenem svoje omiljene artiste/djitriste. Promaklo ti?
P.S. Cek bre, Zele je Sead, sad se opsetih. Davno je to bilo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest