Grand Production ili zašto nas Bog zaboravi
Pa dobro, možda joj se sviđa ta vrsta muzike, a jednostavno nema izvora. A to je dobro, jer je metal/rock muzika u krvi, ona se ne stiče, tj. nemožeš da kažeš sebi "e ovo ću da slušam zato što" npr. "i ostali to slušaju". Tako da oni koji slušaju narodnjake su na nižoj lestvici inteligencije od nas, ali to smo već sve ustanovili.
- Rockerka u dusi
Da, to smo ustanovili.Istina je da kod mene nema puno izvora, skoro uopste, to govorim iz iskustva, ali ona moze od mene da uzme.Samo, ova vrste muzike jeste u krvi
ali ne i njenoj, jer ona STVARNO gleda da slusa sto i drugi.Najbolji primer je sto slusa i Cecu kao moja druga drugarica, a kaze "samo kad je sa njom".Kakav je to onda ona rocker, kada se uvek povinuje drugima?Zar to nije dovoljan razlog, ili mozda treba da je upoznas? 

- Rockerka u dusi
Možda je smotana, pa ne zna gde da nabavi... 
Ali kad malo bolje razmislim, imaš pravo, imam i ja jednog druga koji se folira da sluša metal, i to eto sasvim slučajno, baš ono što i ja. A kad sam ga pitao za pesme za jednog od bendova koje slušam, tačnije Pantere, nije znao ni jednu jedinu pesmu.... a inače sluša hc narodnjake.
Ali znaš šta Roki, samo ti njoj daj muzike, pa je možda i konvertuješ, svaka nova duša je dobrodošla, a pogotovo ako je lepšeg pola.

Ali kad malo bolje razmislim, imaš pravo, imam i ja jednog druga koji se folira da sluša metal, i to eto sasvim slučajno, baš ono što i ja. A kad sam ga pitao za pesme za jednog od bendova koje slušam, tačnije Pantere, nije znao ni jednu jedinu pesmu.... a inače sluša hc narodnjake.
Ali znaš šta Roki, samo ti njoj daj muzike, pa je možda i konvertuješ, svaka nova duša je dobrodošla, a pogotovo ako je lepšeg pola.

- Rockerka u dusi
Ha,ha,ha!!!!
Definitivno se slazem!
Critical, hvala!10 smokija za tebe!
Nego, sto se tice vrbovanja ljudi, stvarno je tesko, ali je bitan nacin na koji to radis!Mada, narodnjake neces uspeti ni na koji nacin, to je sigurno!Ali takvi nam i ne trebaju!
Npr.moja drugarica tvrdi da treba da ih bombardujes tom muzikom i najtvrdjim rockom!Ali, vidim da joj bas nije poslo za rukom!
Moja taktika je sledeca:polako, natenane, ga naucis, tj.pokazes mu tu muziku, ali najbolje prvo najblazi rock, pa sve tezi, dok ne stignes do metala.U slucaju da mu se svidi samo rock, nema veze, opet si uspeo.
A stvarno si uspeo samo ako zainteresujes tu osobu i ako joj se stvarno svidi, pa pocne i sama da trazi te pesme!
Eto to je moje misljenje!
Tako sam uspela moju rodjenu sestru(to je bilo lako-jer se podrazumeva) i sestru od ujaka(mada uvek kazem od ujne
) da preobratim.S tim sto i one nisu slusale narodno-ne dao Bog!Cak su i jednoj mojoj drugarici poceli da se svidjaju GN'R,RHCP ali mi je rekla da nece nikad da zavoli Metallicu.Necu da je teram, jer ipak ne voli metal, sta da se radi
.
Mada, jedna moja sestra je pocela da slusa Maidene samo zbog jednog decka
.Nema veze, dobro je i to.Nervira me samo sto se sad pravi da zna mnogo vise o njima od mene, i da ima vise pesama.Cak hoce i istu majicu da nabavi kao i ja
.
Ali, jos je gore kada se neko ogranicava.Razumem ja da neko NE VOLI metal, i to je ok, ali je bezveze kada neko namerno to ne slusa.Npr. moj drug.Za svaku grupu me prvo pita da li je metal ili rock pa tek onda pokusa da je nabavi.Par puta se zesce prolupao
.Nego, tvrdi da je jedini rocker u nasoj skoli, jer moja drugarica i ja slusamo i metal i rock, a ima samo par audio cd-a.Pa reko, ajde, zao mi ga je, pa mu narezem mp3(whitesnake, aerosmith, scorpions, GN'R...)pa da ima sta da slusa
.
A sto se tice one moje drugarice(navodne rockerke), juce sam je pitala sta slusa i rekla je da ne zna, jer joj je komp otisao u servis, pa trenutno nema sta.Ali kaze tehno (kao drugarica iz odeljenja koja slusa pravi tehno i house), doduse samo benasija i 666 (tako dobro ime za glupu grupu
)i rock i metal.Rock grupe je cak uspela da mi nabroji, ali ne i metal a kaze da metal slusa vise.
Takvima mogu samo slatko da se nasmejem
.Mislim, ne kazem ni da sam ja sveznalica, jer u odnosu na vas sam relativno nova na ovom podrucju, ali u odnosu na ove koji "slusaju" tu muziku se bar ne pretvaram, i trudim se da nabavim sto vise pesama! 

Definitivno se slazem!
Critical, hvala!10 smokija za tebe!

Nego, sto se tice vrbovanja ljudi, stvarno je tesko, ali je bitan nacin na koji to radis!Mada, narodnjake neces uspeti ni na koji nacin, to je sigurno!Ali takvi nam i ne trebaju!

Npr.moja drugarica tvrdi da treba da ih bombardujes tom muzikom i najtvrdjim rockom!Ali, vidim da joj bas nije poslo za rukom!

Moja taktika je sledeca:polako, natenane, ga naucis, tj.pokazes mu tu muziku, ali najbolje prvo najblazi rock, pa sve tezi, dok ne stignes do metala.U slucaju da mu se svidi samo rock, nema veze, opet si uspeo.
A stvarno si uspeo samo ako zainteresujes tu osobu i ako joj se stvarno svidi, pa pocne i sama da trazi te pesme!

Tako sam uspela moju rodjenu sestru(to je bilo lako-jer se podrazumeva) i sestru od ujaka(mada uvek kazem od ujne

Mada, jedna moja sestra je pocela da slusa Maidene samo zbog jednog decka

Ali, jos je gore kada se neko ogranicava.Razumem ja da neko NE VOLI metal, i to je ok, ali je bezveze kada neko namerno to ne slusa.Npr. moj drug.Za svaku grupu me prvo pita da li je metal ili rock pa tek onda pokusa da je nabavi.Par puta se zesce prolupao

A sto se tice one moje drugarice(navodne rockerke), juce sam je pitala sta slusa i rekla je da ne zna, jer joj je komp otisao u servis, pa trenutno nema sta.Ali kaze tehno (kao drugarica iz odeljenja koja slusa pravi tehno i house), doduse samo benasija i 666 (tako dobro ime za glupu grupu

Glup glupima ,tacno tako!!
Znaci ako ikada svratim do Smedereva dodjes mi 10 smokija
Ljudi kuznuo sam kako preobratiti narodnjake u rokere ,uzmes malo belog luka u stavis im pod nos zatim nabavis zasiljen glogov kolac i zabijes im pravo u srce ,ili je to za vampire
hhahahha,pa svejedno primenite ovu tehniku ,bar cete im olaksati muke 
Znaci ako ikada svratim do Smedereva dodjes mi 10 smokija

Ljudi kuznuo sam kako preobratiti narodnjake u rokere ,uzmes malo belog luka u stavis im pod nos zatim nabavis zasiljen glogov kolac i zabijes im pravo u srce ,ili je to za vampire

- Rockerka u dusi
sve, sve, ali nemojte se ogranicavati, previse takvih debila sam video:)
ja sam isto bio takav pre desetak godina, onda sam skontao da prvo moras da cujes neke stvari, pa tek onda da kazes da li ti se svidja ili ne.
takodje, predrasude su nesto najgluplje na svetu, ovo je situacija sa mojim ortakom:
ortak - sta to slusas
ja - placebo
ortak - a brate, to su oni gejevi, koji si gej
ja - brate, jel si cuo, sta seres
ortak - nisam brate, ali brate
ja - (pustam mu par pesama)
ortak - brate, ajde ugasi, e
ja - sta, bas ti je tolko sranje?
ortak - ne, nego je dobro, svidece mi se
naravno, ne pricam o narodnjacima, to je van konkurencije i diskusije, a i znam da mi se ne svidja, cujem svaki dan barem malo:)
tako da muziku treba slusati iskljucivo prema svojim afinitetima bez obracanja paznje na subkulturu kojoj pripadas, neke tvoje bezvezne 'stavove' koji veze nemaju sa muzikom u stvari itd...zeznuto je kad 'ogreznes' u subkulturne manifestacije, onda stvarno postanes ogranicen i onda stvarno ne mozes da slusas nista drugo, sam sebe isprogramiras...e, to je tuga, posto onda propustas ko zna koliko fenomenalnih stvari, a nisi ni svestan i mislis da si najveci car:)
ja sam isto bio takav pre desetak godina, onda sam skontao da prvo moras da cujes neke stvari, pa tek onda da kazes da li ti se svidja ili ne.
takodje, predrasude su nesto najgluplje na svetu, ovo je situacija sa mojim ortakom:
ortak - sta to slusas
ja - placebo
ortak - a brate, to su oni gejevi, koji si gej
ja - brate, jel si cuo, sta seres
ortak - nisam brate, ali brate
ja - (pustam mu par pesama)
ortak - brate, ajde ugasi, e
ja - sta, bas ti je tolko sranje?
ortak - ne, nego je dobro, svidece mi se
naravno, ne pricam o narodnjacima, to je van konkurencije i diskusije, a i znam da mi se ne svidja, cujem svaki dan barem malo:)
tako da muziku treba slusati iskljucivo prema svojim afinitetima bez obracanja paznje na subkulturu kojoj pripadas, neke tvoje bezvezne 'stavove' koji veze nemaju sa muzikom u stvari itd...zeznuto je kad 'ogreznes' u subkulturne manifestacije, onda stvarno postanes ogranicen i onda stvarno ne mozes da slusas nista drugo, sam sebe isprogramiras...e, to je tuga, posto onda propustas ko zna koliko fenomenalnih stvari, a nisi ni svestan i mislis da si najveci car:)
Upravo ovo sto je cika doolio napisao ,bolje slusati sve ,ali bukvalno sve ,ja slusam hip-hop ,ambiental,klasiku ,metal (Death,power,thrash,progressive) i onda od toga sto slusate napravite omiljenu plejlistu,npr . ne treba to striktno da bude sada rock i samo rock ili metal i samo metal,eto meni npr. stoji Pantera pa ispod nje SNoop pa onda kamelot ,pa Bob Sinclare.
E da i ovo ,jebote ja sam imao pevaca koji slusa samo Black /Death ,i dodje lik kod mene i vidi ovakvu playlist-u i pita me ,kakv si ti metalac slusas ova sranja ,mislim daj covece oladi ,nije metal najkvalitetnija i najbilja muzika na svetu i tu jos mnogo dobre zike
E da i ovo ,jebote ja sam imao pevaca koji slusa samo Black /Death ,i dodje lik kod mene i vidi ovakvu playlist-u i pita me ,kakv si ti metalac slusas ova sranja ,mislim daj covece oladi ,nije metal najkvalitetnija i najbilja muzika na svetu i tu jos mnogo dobre zike

Hm.... Critical... pa, metal jeste najkvalitetniji... 
Oni su baš dobri.

Pa pusti joj Morbid Angel ili tako nešto, možda će joj se svideti.Rockerka u dusi wrote:ali mi je rekla da nece nikad da zavoli Metallicu.

Dečji tripovi... al' neka, proće ga za koju godinu.Rockerka u dusi wrote:tvrdi da je jedini rocker u nasoj skoli, jer moja drugarica i ja slusamo i metal i rock, a ima samo par audio cd-a.
Pa ........... ja nisam naisao na kvalitetniju ziku u globalu ali ima podosta kvalitetnih stvari ,nije metal jediniHm.... Critical... pa, metal jeste najkvalitetniji...

To sto ga najvise slusam to je naravno zato sto je kvalitetan,ali isto tako hocu i da cujem bilo sta drugo kada mi neko predlozi ,bez one predrasude metal je najbolji sve ostalo je SHIT

Odosmo u off