Eto,to je upravo razlog zbog kog sam rekao da ne bi trebalo da dele isto ime...LazaRocker wrote:Ma ok, nisam ih ni ja poredio, nego se oba zovu pop, a sad jedan mi je ok, a drugi bas nevolim.
Svaka ti je zlatna!!!!!!!Doolio wrote:mislim da mnogo usko razmisljate.
pod jedan, zasto je nemoguce da neko voli pop i da ga zato svira? znam vise od nekoliko jako (znaci jako i institucionalno) muzicki obrazovanih ljudi koji jednostavno vole pop i pokrece ih i to je to, uzivaju ljudi (a jos mlate i neke parice ako rade tezge).
pod dva, nisu svi ljudi, a pogotovo publika, muzicari i umetnici istancanog sluha ili hodajuci muzicki enciklopedisti kenjatori:)
pop je po meni muzika isto vredna koliko i sve ostale, ima svoju ulogu, jako pozitivnu - priblizavanje muzike siroj populaciji, i ne samo to, vec, jednostavno ima ljudi kojima je muzika vrlo marginalna stvar u zivotu - da nema popa, moja keva verovatno ne bi poslusala nista u zivotu, zena niti ima sluha niti ima zelju da se nesto udubljuje, njoj je muzika atmosferski element ili element opustanja, a nikako neko proseravanje i filozofiranje i ko sam ja da joj kazem da to nije tako? zato kazem, morate da razmisljate malo van svojih okvira, citam ovde po forumu postove vezane za razne muzicke branse, muzicke zanrove itd. i jebote, toliku kolicinu ogorcenosti nisam video na skupu ratnih vojnih invalida kad su protestovali protiv slobe, al bukvalno. jeste, rokeri ce da plove na talasima svoje gitare u orgazmickoj eksploziji mozga, poperi ce uvek da otaljavaju, posto boze moj, u toj muzici ne moze da se uziva, pankeri ce onako da se uzive, ali jebes ti to, posto pank se lako svira pa se ne racuna, metalci ce da poziraju...ne mozete tako da gledate...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest