Molotov wrote:
Ovde pricamo ko nam je drazi po stilu, a ne ko je bolji ili kvalitetniji .. jer mi svakako nismo kadar ocjenjivati ove legende ....
Pa lepo je to, ali zar ne bi bilo bolje onda da si otvorio dve teme, po jedna za svakog od njih. Naravno da tema ovaj ili onaj na kraju obično prerasta u koji je bolji. Nije baš ni da su dovoljno slični. Dimbeag je radio agresivnu muziku ali je u suštini daleko rafiniraniji svirač, kod koga se čuje da je ponekad razmišljao o svakoj noti u solo deonici, i kod njega je često solo poprilično odudarao od strejtforvard brutalnosti same pesme. Zakk je na drugoj strani spektra, sve manje brige o konstrukciji sola, a sve više "Sad ću da vas karam" pristupa, u kom se puca odmah iz svih oružja, ono, kako je alkohol uzimao maha i transformisao ga iz finog talentovanog momka u bradatog ex bildera sa viškom kilograma koji je nešto kao ogorčen i ljut na svet, iako je skoro ceo vek proveo živeći udobno i lepo, i radeći ono što voli. Jednostavno imam utisak da bi bilo zahvalnije da postoje dve teme, nego da evo na primer moram da pišem o nekoj dvojci ljudi koji veze nemaju, onda možemo i da napravimo jednu temu o kojoj će da se piše o svim gitaristima, i banja!
ja sam shvatio da je hteo da kaze da ne moze da se odluci zato sto su mu skroz razliciti, a obojicu gotivi.
Dimebag na početku sa Panterom, kao i Zakk na početku sa Ozzyjem- gotivim, obojica su mi nekako posle počeli zastranjivati, Dimebag ne toliko ali Zakk definitivno, u svom pristupu da ako spojiš dva krajnje tipična rifa i odsviraš neki ljut solo, to se zove pesma.