Judas Priest

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Orgasmatron

Judas Priest

Post by Orgasmatron » 16 Sep 2008, 05:22

Tema nosi naziv METAL a nema teme o pionirima ove muzike. SRAMOTA!!!! Dakle, bend sa preko 30 godina scenskog iskustva, preko 20 albuma (ukljuchujuci i live albume i kompilacije), iako imaju status penzionera i fosila, poslednjim albumom NOSTRADAMUS su pokazali da nisu josh spremni da odu i da josh ima da zagorchavaju zivote ovih bednih MTV klinaca koji se prave vazni jer imaju bend i 2 albuma izdata za 10 godina rada. Postava nikad jacha, oba pevacha koji su proshli kroz bend (Halford otishao pa se vratio), i Tim "Ripper" Owens su bili i dalje su fenomenalni, Tipton i Downing na gitarama prosto zare i pale i svaki put pokazuju da iako matori josh nisu za staro gvozdje i da josh u njima ima energije, Ian Hill koji je na poziciji basiste od samog pochetka (kao osnivach benda bilo bi nelogichno da dobije shut kartu),i naravno Scott Travis za bubnjevima koji se chak i najduze zadrzao na ovoj poziciji u ovom bendu i nadajmo se da nece josh otici i/ili popiti shut kartu iz istog. Po meni ovaj bend zasluzuje najveci respekt, a vasha mishljenja piskarajte ovde

Jackson

Re: Judas Priest

Post by Jackson » 17 Sep 2008, 16:47

U muziku i doprinos Judasa necu da ulazim, zelim samo da napomenem koliko mi smeta sto je jedan PEDER (Rob Halford) jedan od najglorifikovanijih licnosti medju metal audijencijom i metal muzicarima! Sto se mene tice takvi ljudi ne bi trebalo da se bave metalom na bilo koji nacin, jer predstavljaju sramotu pre svega za sebe i svoju porodicu, a potom i za ono sto navodno predstavljaju! Gade mi se!

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 17 Sep 2008, 18:11

to jeste, i ja mrzim pedere, ali njemu recimo kapa dole, jbg, ipak je uneo dosta toga u metal muziku

Jackson

Post by Jackson » 17 Sep 2008, 18:29

Ako vec zelis da cujes dobre vokale, postoje Iron Maiden, Primal Fear, HammerFall, Stratovarius, Kamelot, Sonata Arctica, Annihilator, projekat Avantasia, Alogia, Dargoron, Kraljevski Apartman, da sad ne idem u krajnost sa nabrajanjem... Kad sam saznao pre par godina da je Rob peder, obrisao sam sve albume i sve spotove Judasa i nikad ih vise nisam slusao! Mislim da je ta Robova izjava zvanicno proglasena za jednu od 10 najsramotnijih trenutaka u istoriji heavy metala, sto se mene tice i jeste najsramotniji! Da se ti od pocetka znalo, nikad on ne bi postigao ono sto jeste! Za mene heavy metal (i metal uopste) predstavlja bratstvo, svetinju i za takve tu nema mesta!

Sto se tice ostalih clanova koje si nabrojao, o njihovim kvalitetima je suvisno govoriti, ali opet ih ne razumem, nikad ne bih trpeo pedera u svom bendu!

Nemoj ovo da svhatis kao napad na tvoj topic, samo iznosim svoje misljenje ;)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 17 Sep 2008, 19:58

Ja kad bih imao pedera, recimo klavijaturistu, u svom bendu koji yebe kevu kako svira i razumemo se i odlichan je lik, lichnost, whatever, ali eto...jbg...voli mushkarce a ne zhene, to mi ne bi predstavljalo nikakav problem. Shta ko radi u svojoj spavacoj sobi je njegova stvar, a na stage-u, Halford je faca, i to jedino treba da nam bude bitno.

Da Jackson...s obzirom da ga "branim", i ja sam peder. :)

Elem, odlichan bend, Painkiller sam jedino slushao aktivno i josh jedan album malo stariji, Screaming For Vengeance. Ostale...manje-vishe.

dweezil

Post by dweezil » 17 Sep 2008, 20:11

Jackson wrote: zelim samo da napomenem koliko mi smeta sto je jedan PEDER (Rob Halford) jedan od najglorifikovanijih licnosti medju metal audijencijom i metal muzicarima!
ko je glorifikovan nije mi jasno, covek je jedan od najvecih vokala heavy metala, nije mu pomoglo to sto je nazalost homoseksualac nego talenat i pesme koje su istorija muzike. Ako ces da gledas po tome ko je homo, onda pobacaj pola ploca kroz prozor.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 17 Sep 2008, 22:21

jacksone imas jedan vrlo openminded stav i moderan onako stav za 21 vek i slicno... takve stavove imaju ljudi koji nemaju pojma o toj pojavi ili im je prosto ugrozena muskost i seksualnost pa izvode tu neka macho nazi sranja kojima kao dokazuju svoj hardness... a ovaj covek, iako ja slusam metal imao sam prilike da ga cujem dosta puta, je odlican vokal i vrlo vazna figura metala...

ps. jel mozda smeta nekom sto je wooten crnac? posto cika ubija bas... a takvi kao on predstavljaju bruku za svoju porodicu(uspesni i dobri ljudi) xD

manite se rasizma ksenofobije i slicnih gluposti...

Jackson

Post by Jackson » 18 Sep 2008, 00:02

Duane wrote:jacksone imas jedan vrlo openminded stav i moderan onako stav za 21 vek i slicno... takve stavove imaju ljudi koji nemaju pojma o toj pojavi ili im je prosto ugrozena muskost i seksualnost pa izvode tu neka macho nazi sranja kojima kao dokazuju svoj hardness... a ovaj covek, iako ja slusam metal imao sam prilike da ga cujem dosta puta, je odlican vokal i vrlo vazna figura metala...

ps. jel mozda smeta nekom sto je wooten crnac? posto cika ubija bas... a takvi kao on predstavljaju bruku za svoju porodicu(uspesni i dobri ljudi) xD

manite se rasizma ksenofobije i slicnih gluposti...
Ovo necu cak ni da komentarisem...

Historik
MF veteran

Post by Historik » 18 Sep 2008, 00:22

Mozda je Duane nastupio malo preostro, ali se slazem sa njim. Za tvoj post bi na nekim forumima i ban dobio. Covek je veliki muzicar i ima izvanredne glasovne mogucnosti. Takodje, jedan je od pionira upotrebe raznih procesora za vokale, i na tom polju je napravio ogroman pomak, koji danas koriste i metal i pevaci drugih zanrova. Sad, to sto je peder-to je njegova stvar. Stavise, to se u njegovim pesmama ne oseca, on ne smara publiku sa gej tekstovima, niti ide okolo i kenja o gej pravima. Covek je pravi metalac (dakle, on je izmislio metal za sve ove doom, death, trash i ostale metalce), svirao ga je jos sredinom 70-ih (Sad wings of destiny-album na kome se vidi prelaz iz hard rocka u heavy metal u svom izvornom znacenju), i sve ostalo je u toj prici ne bitno...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 18 Sep 2008, 00:33

tako sam ja jacksone ragovao na tvoj post, ali jednostavno mi je trulo da ostane neodgovoren jer u korenu rusi ono sto muzika treba da predstavlja...

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 18 Sep 2008, 00:40

Jackson wrote: Za mene heavy metal (i metal uopste) predstavlja bratstvo, svetinju i za takve tu nema mesta!

...nikad ne bih trpeo pedera u svom bendu!...
"Bratstvo i svetinju" :roll: Odrasti, bre, čoveče... To je muzički pravac, kao i svaki drugi, i ničega svetog i bestelesnog tu nema.

Drugo, kakve veze ima što je lik nastran ako dobro peva? Pa valjda je njegovo pevanje ono što bi trebalo da te se tiče ako već slušaš bend u kojem čovek peva, a ne njegovo seksualno opredeljenje (a verovatno se čak nije ni "opredelio" da bude homo, već mu je to priroda nametnula...).
Jackson wrote: Sto se mene tice takvi ljudi ne bi trebalo da se bave metalom na bilo koji nacin, jer predstavljaju sramotu pre svega za sebe i svoju porodicu, a potom i za ono sto navodno predstavljaju! Gade mi se!

A metal je neka "specijalna" vrsta muzike kojom se bave samo muškarčine, jel'....? :roll: :lol: Btw, da li si znao da, kao što je neko već indirektno spomenuo, ljudi koji se najviše gade na, i/ili mrze homoseksualce su, obično, latentni gayevi? Da ovo ne bi zvučalo kao uvreda, samo ću ti reći da je u tvom ličnom interesu da smanjiš doživljaj što se pljuvanja po homoseksualcima tiče. :wink:

Ja protiv homo-populacije APSOLUTNO nemam ništa protiv dokle god ne paradiraju ulicama i propagiraju homoseksualnost kao nešto čemu bismo svi trebali da težimo i ne usvajaju decu. Toliko.

Žalim zbog off-topic-a, ali ovo sam morao da prokomentarišem... :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Sep 2008, 00:52

Kad smo vec kod off topica...

Cim se pomenu homoseksualci, homofobija,i tako to, setim se neprevazidjenog grafita koji je osvanuo u Podgorici tokom jedne od ljutijeh predizbornijeh kampanja. Rivali su bili Momo i Milo, naravno. :mrgreen:

Grafit je glasio 'vako:

"Seksualci homo,
uz tebe su, Momo".

:bow: :cekic: :rlol:

Momin advertajzing tim je bio znatno nemstovitiji, lepili su postere Mila sa sve albanskom kapicom po gradovima. :mrgreen:

dweezil

Post by dweezil » 18 Sep 2008, 01:05

a bolje nek ljudi ovde pisu svoje utiske i emocije o ovom bandu i omiljene pesme, jbt forum od 1500 clanova a nas par je smorilo najgore i skrenulo sa teme.
8) Iskopao sam neku staru slicicu sa pocetka karijere, Halford u nekom bendu Athenswood.

Image

Jackson

Post by Jackson » 18 Sep 2008, 02:41

Na pocetku sam rekao da ne osporavam muzicki uticaj Judasa, tu da se razumemo! Izjavio sam da ih ne volim, rekao sam zbog cega ih ne volim, a onda je nastupio duane koji me je prozvao za rasistu i ksenofobicara! Niti sam rasista, niti imam bilo kakve fobije, niti mi je na bilo koji nacin ugrozena muskost ili seksualnost, dakle nisam "latentni" niti bilo kakva druga vrsta pedera!
Derrick wrote:
Jackson wrote: Za mene heavy metal (i metal uopste) predstavlja bratstvo, svetinju i za takve tu nema mesta!
...nikad ne bih trpeo pedera u svom bendu!...
"Bratstvo i svetinju" :roll: Odrasti, bre, čoveče... To je muzički pravac, kao i svaki drugi, i ničega svetog i bestelesnog tu nema.
Naravno da nema, to je metafora! Ko razume, shvatice!
Derrick wrote:Drugo, kakve veze ima što je lik nastran ako dobro peva? Pa valjda je njegovo pevanje ono što bi trebalo da te se tiče ako već slušaš bend u kojem čovek peva, a ne njegovo seksualno opredeljenje (a verovatno se čak nije ni "opredelio" da bude homo, već mu je to priroda nametnula...).
To nije ni na koji nacin prirodno(niti moze biti), to je bolest!

Ja se izvinjavam za silne off topice, ali morao sam nekim ljudima da pojasnim moje prethodne postove! Ja se sada povlacim iz ove rasprave, jer ne zelim da vodim bezazlena prepucavanja! Administratori ce, nadam se obaviti svoj deo posla!

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 18 Sep 2008, 07:25

To nije ni na koji nacin prirodno(niti moze biti), to je bolest!
o ovome se i te kako moze raspravljati, ali to nije bitno za ovu raspravu. cak i ako uzmemo ovu tvrdnju kao tacnu, kakve to veze ima? eto, lik je bolestan onda po tvojoj teoriji i sta sad? jel on los lik? 'nevoljiv'? ono sto je bitno je sledece, a derrick je vec skrenuo paznju na to:
zasto ti ne volis judase zato sto je lik gej? on te ne ugrozava ni na koji nacin, dakle ne ide okolo i paradira, tera strejt likove da mu pljugaju, bori se za to da svi postanemo gejevi, ne glorifikuje gejeve cak ni u pesmama, nista od toga. dalje, nije zao, nije zlonameran, zlurad, pokvaren, pobio bi sve srbe ili sta god vec zbog cega ga ti ne bi voleo.

znam da sam otisao u off, ali morao sam, nije stvar u tome da li neko podrzava homoseksualizam ili ne, vec u tome kakve veze ima homoseksualizam sa kvalitetima nekog kao coveka/muzicara/astronauta/pesnika/fudbalera itd.

sad mi dodje neko s foruma i kaze 'ljudi ja sam gej u stvari' i ja kazem 'aha! ne mozemo vise da se zezamo kao pre po topicima, kuliracu tvoje savete, tvoje viceve, smesne slike i rifove, ovo menja sve!'. nisam sklon klasifikacijama, ali ovo bi bilo krajnje, krajnje retardirano, da ne pominjem nebulozno.

sto se teme tice, ne volim judase:)))

Post Reply