igorpan wrote:Imao sam slicnu dilemu pre 5 godina
Moje misljenje (ne ocekujem sve da se sloze sa njime): Ako zelis da se bavis muzikom u zivotu,da sviras u bendu i to srednja muzicka ti NIJE nimalo neophodna......Nebrojeno mnogo odlicnih gitarista su potpuno samouki.....E,sad,sto se tice gimnazije+muzicke,moguce je,ali moras da budes svestan da neces imati mnogo slobodnog vremena....Moj predlog ti je da upisujes gimnaziju i kupis elektricnu ako je vec toliko volis....I sviraj kod kuce i vezbaj,bez obaveza.....barem sam ja tako uradio i ne kajem se nimalo sto nisam upisao muzicku srednju...ja od kada sam zavrsio nizu barem 3 puta vise vezbam i sviram nego kada sam isao u nju,jer mi je ranije to bila obaveza,a sada zadovoljstvo....
Ovo mi se bas i ne svidja..igorpan wrote:neces imati mnogo slobodnog vremena.....
Opet,zavisi sta zelis da sviras i kakovuk0125 wrote:Ovo mi se bas i ne svidja..igorpan wrote:neces imati mnogo slobodnog vremena.....)
Uglavnom ja mislim da sam se odlucio,, mada i prije sam mislio da trebam da kupim elektricnu gitaru..
Da ne otvaram novu temu napisacu odje,, Da li je tesko preci sa klasicne i akusticne na el. gitaru..??
Wolf wrote:moj savet ti je da uzmes kljuc velikog kalibra (tipa 50+) ili mozda cekic od 4-5 kg i zveknes ga u glavu![]()
![]()
salim se naravno, mada verujem da zvuci primamljivo
enivej, ako mislis da bi se kajala nemoj odustajati... da li si probala da se zalis tim ostalim profesorima?
mislim, onima za koje si rekla da te znaju... on te jednostavno sputava i ne da ti da napredujes...
nemoj da zbog njega odustanes od muzike, napravices veliku gresku...
toliko od mene
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest