Mozda u izmenjenim stanjima svesti, ili pod pretnjom smrcom, drugacije - tesko.

Ne necemo te napasti vec uglavnom podrzati...U pravu si...Vecina solo pevaca/ica misle da su popili svu pamet sveta i svu lepotu...i sve...Tako da te u potpunosti razumem...i ja koja sam solo pevacica uvek imam te iste predrasude o drugom/j solo pevacu/ici.Cortex wrote:Generalizovati je u startu greshka, ali ja sam bio 2 godine u vezi sa solo pevachicom i sujetnijih, ambicioznijih i nabedjenijih osoba nema(pri chemu ne mislim da je ona bash u potpunosti takva, ali nije daleko). U njenom drushtvu sam se naslushao i nagledao takvih licemernosti i intriga da mi se stomak prevrtao. Prosto ne mogu da verujem kakvi su odnosi na akademiji i uopshte medju profesionalnim shkolovanim muzicharima. Neljudskost vlada tim svetom. Zhelim vam puno srece u ostajanju normalnim.
Dakle sa muzicharkom u vezi...vishe nikad.
Nemojte sad da se mnogo smorite oko ovoga i kao fazon...aaaaaaaa Cortex sad cemo mi tebi da pokazhemo, idiJote jedan, opushteno, znam ja da ste vas 3(?) sjaaaaaaaaajne osobe i da niiiiiiiiiiiiste kao ostali.
Pozdrav svim solo pevachicama!
Shta je bre ovo? Ja se zezao...pipistrello wrote:
Hvala na komplimentima, narochito na prvoj rechenici!Ylvaon wrote:Solo pevaci su najgori muzicari od svih, i to je prosta cinjenica. Gotovo svi pevaci jedino znaju da pevaju, pri tom misleci na to da nemaju cak ni najelementarnije znanje solfedja, teorije muzike, dok je njihov odnos prema harmoniji i kontrapunktu ekvivalentan odnosu fizickog radnika i najnovije verzije teorije struna. Oni su sigurni da su centar sveta, da je opera jedina vredna stvar na svetu, ne slusaju nijednu drugu muziku, do vokalnu, i to iskljucivo za svoj glas, i to iskljucivo arije koje najvise rabe ambitus pevaca.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest