Cortex wrote:Ja na kraju nisam otishao jer sam shvatio(iz par divx-ova koje posedujem) da ce on ipak svirati i neke sentishe i da ce mi svega 3-4 stvari drzhati pazhnju. Od druga sam chuo da je tako i bilo. Opet, veliki respect za Marcus-a, sjajan je basista i muzichar. Mislim, kad je on saradjivao sa Kazumi Watanabe-om, japanskim Scott Henderson-om onda je stvarno car!

Neke sentise...? Pa jedino ako su ti stvari poput Tutu ili Jean Pierre od Miles-a sentisi?
Doduse, jedino sto je otpevkao "Boomerang", mislim da se zove pesma...
Ljudi su savesno izrokali dva sata, zvuk je bio extra, pravi Marcus sound, a i ostalo se culo super...
Antovicev EBS (e i to se moglo kupiti sa naseg foruma, samo za pare, bez bubrega isl.

) je cudo i bio je jos jedan isti takav...
Cortex wrote:Za fanove bass-a a opet u ovom nekom Miller fazonu preporuchio bih da probate Wojtek Pilichowski band(po meni je on najbolji bassista ovakvog stila) i Kenji Hino-a, japanskog ubicu slichnog fazona. A ako hocete bash unishtenje, onda ide Gentle Hearts band u kome sviraju Tetsuo Sakurai(bass), Gerg Howe(guitar) i Dennis Chambers(drums), shta chovek vishe da pozheli?
Nema nekog Miller fazona, on je jedan...
Posle par japanerosa koje sam cuo, ne priznajem ih kao jazzere (
pun sam predrasuda, i tim se dicim 
), ljudi se navezbaju u toj meri da tu vise nema ni trunka muzike, a kamoli jazza...
A nisam primetio da je Miles nekad uzeo japanca za i jedan od svojih milion bednova...

(i dalje glas pun predrasuda...

)
Posto ti nisi bio, nemoj sad tu nesto tim "kiselim grozdjem" da nas gadjas...
Ma, dobro, sad sam se smirio, ok, prihvatam preporuku, prvom prilikom cu da preslusam pomenute basiste, pa cu da ti kazem misljenje...
da je Marcus ipak bolji...