Pored headliner-a, Candy Dulfer, Incognito-a, Miroslav Vitous-a, izvesne sedamnaestogodišnje devojčice pod zanimljivim imenom Grace Kelly i ostalih..., kao i ranijih godina, oduševili su me bendovi za koje nikada ranije nisam čuo. Npr, posebno bih izdvojio Švajcarce Omri Ziegel & Brother Hood, kao i Nišlije bend Eyot (za njih sam naravno znao, samo nisam imao priliku da ih čujem na ovako dobrom ozvučenju).
Nadam se da ću uskoro nabaviti obilati foto materijal, a imao sam čast i da ponovo ugostim Cortex-a, pa se nadam da će se ova tema još malo razviti. Za sada sam evo načeo tematiku.
Jednu stvar bih samo još dodao i pohvalio ovogodišnju organizaciju u vezi održanih workshop-ova, master class-ova kako ih još zovu. Ne samo da su bili besplatni, nego su polaznici dobili besplatne VIP propusnice, a na jednom od časova i poklone koje je pripremila NIS. Pokloni su između ostalog sadržali jednu fascinantu stvarčicu, koju ja nisam mogao da ispustim iz ruku, ali sa tim ćete biti upoznati kasnije...