Balade?!
Re: Balade?!
zavisi kakve su svirke i okruzenje (:Kole man wrote:neam pojma gde da okacim ovo al ajde ovde
Da li vam je trulo da slusate balade na svirkama?Ili volite?glasanje
Zavisi od atmosfere,raspolozenja,repertoara,kvaliteta benda koji svira...Uglavnom me balade na svirkama smaraju,mora bash da me pogodi u zicu da bi mi se svidela.Volim svirke nabijene energijom i pozitivnom atmosferom gde mogu da "napunim baterije".
Volim da čujem balade na Balaševićevim koncertima. Što se ostalih tiče, zavisi od situacije. 

frkadela wrote:Volim da čujem balade na Balaševićevim koncertima. Što se ostalih tiče, zavisi od situacije.

volim da cujem balade na svirkama/koncertima naravno ako je ok bend i ako je ok pesma, isto toliko volim da cujem i brzu pesmu isto ako je ok pesma i ok bend
tako da mi sve zavisi od kvaliteta pesme....inace po meni najbolji koncerti su kad izmedju brzih pesama prosaraju nekom dobrom baladom onda mi posle sledeca pesma(koja je brza, energicnija) jos bolje zvuci.

taj neki fazon, ako mi je gotivna pesma, gotivna mi je i zelim da je cujem na svirci, pa bila ona balada ili sta god drugo.
Zavisi kako kad...
Neke me smore, al' ima i ok stvari...
Ne volem patetiku i ljubavne shitove u baladama...
Neke me smore, al' ima i ok stvari...

Ne volem patetiku i ljubavne shitove u baladama...

ja bas volim, ja sam sav patetican i ljubavan!
Ni ja ne volim ljubavne stihove u baladama; najviše volim socijalne teme inspirisane autorovim ličnim iskustvom. Balade o paklu skidanja sa droge su mi neobično drage.
I nisam romantičan kao Doolio, više sam nekako socijalno osviješćen.
Realno, balade sa ljubavnim stihovima su njesra.

volim i te, ali ove me vise pogode, mislim, nisam se nikad skidao sa droge, a bolovao od ljubavnije jada jesam
a pajdo u baladama jeste cest motiv, ali uglavnom se lik radi zbog neke ribe ili uporedjuje ribu sa dopom i slicno:)
sve je dobro kad se dobro uradi. hehe uradi, kolko sam vickast!:)

a pajdo u baladama jeste cest motiv, ali uglavnom se lik radi zbog neke ribe ili uporedjuje ribu sa dopom i slicno:)
sve je dobro kad se dobro uradi. hehe uradi, kolko sam vickast!:)
nisam ja romantican, ja sam samo kreten:)I nisam romantičan kao Doolio
Trebao sam ovo u prvom postu da napisem:Da neki krajnje prosecan ROCK bend posle 5 brzih pesama svira ili neki izlizani hit kao knocking on heavens door ili svoju autorsku baladu koja moze biti dobra ili losa ili neki metalci posle nekog rokanja odsviraju nothing else matters lupam.
Mene recimo to jezivo smara,dosao sam na svirku da se provedem a ne da placem.
Mene recimo to jezivo smara,dosao sam na svirku da se provedem a ne da placem.
pa znamo sta si pitao:)
vec sam reko, mene to moze da smori, a i ne mora. a ja odem na koncert da slusam muziku i da osetim unity trip, a to mogu i sa nekom udri gazi pesmom i sa nekom kmecavom baladom isto. to je jednostavno razlika u shvatanju koncerta, ti ides da bi skakutao i prirodno je da te smara.
vec sam reko, mene to moze da smori, a i ne mora. a ja odem na koncert da slusam muziku i da osetim unity trip, a to mogu i sa nekom udri gazi pesmom i sa nekom kmecavom baladom isto. to je jednostavno razlika u shvatanju koncerta, ti ides da bi skakutao i prirodno je da te smara.
Zasto ne slusas onda narodnjake? Ili tehno?Kole man wrote:Mene recimo to jezivo smara,dosao sam na svirku da se provedem a ne da placem.