I... Sta mislite?!?!?!?!
Drowning Pool izdao novu pesmu!!!
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Drowning Pool izdao novu pesmu!!!
Drowning Pool (bend koji je promeni 3 pevaca) najzad je uspeo da zadrzi jednog pevaca na dva albuma. McCombs je posle Full Circle ostao i na novom albumu, koji ce se izgleda zvati isto kao i bend, Drowning Pool
. Znaci novi album je selftitled. Za sada su izbacili samo novi singl, Feel Like I Do, izdali su i spot. Nadam se da ce Vam se svideti!
I... Sta mislite?!?!?!?!
I... Sta mislite?!?!?!?!
Re: Drowning Pool izdao novu pesmu!!!
Kad sam cuo intro mislio sam da ce biti extra pesma , medjutim ovo mi se uopste ne svidja 
DzOnI123 wrote:Kad sam cuo intro mislio sam da ce biti extra pesma , medjutim ovo mi se uopste ne svidja
Pa.... sve je relativno ok dok ne krene refren. mislim, ide nesto kao "feel like I do, you do, we do!" - Who do?! Voodoo?!
Ne znam sta vam svima toliko smeta, meni je pesma ok. Ne sad neki all-timer, ali nije uopste losa.
man this is even bigger than chocolate milk
- LazaRocker
meni se svidja mora poskidam ove
- LazaRocker
u stvari je sranje zesce na drugo slusanje, necem ih skidat samo cem pogledat par linkova na jutjubuLazaRocker wrote:meni se svidja mora poskidam ove
Ako ti je sr*** ne moras ni da gledas linkove na you tube-u... Ipak, ti ne volis nu/alternative metal. Vrati se ti na Led Zeppelin...LazaRocker wrote:u stvari je sranje zesce na drugo slusanje, necem ih skidat samo cem pogledat par linkova na jutjubuLazaRocker wrote:meni se svidja mora poskidam ove
Nu metal je zakon!!! A i thrash
P.S. Mislim da je psovanje zabranjeno
Zauvek tvoj najgori vokal!!!
Ovo mi je najjaca situacija trenutno 
- LazaRocker
hm...doyle777 wrote:Ako ti je sr*** ne moras ni da gledas linkove na you tube-u... Ipak, ti ne volis nu/alternative metal. Vrati se ti na Led Zeppelin...LazaRocker wrote:u stvari je sranje zesce na drugo slusanje, necem ih skidat samo cem pogledat par linkova na jutjubuLazaRocker wrote:meni se svidja mora poskidam ove
Nu metal je zakon!!! A i thrash![]()
P.S. Mislim da je psovanje zabranjeno![]()
Zauvek tvoj najgori vokal!!!
ti mi nisi ni tata ni mama ni kod da mi pricas sta trebam da radim i sta je zabranjeno. pesma mi se ucinila dobrom zato sto je uvod stvarno jebovozan, ali mi se ostatak pesme ne svidja. vidim da imaju primesa hard roka i muzike koju ja volim, pa bih zato da ih poslusam na jutjubu mozda ima neceg vrednijeg. ako se meni nesto svidja bole me uvo dal je nu metal ili irish folk, ima da ga slusam i tacka. Ja se na Led Zeppelin vracam svakog dana hvala, mislim da nije potrebno da me ti podsecas na to. sto se psovanja tice da upravu si trebam da dobijem pernament ban jer sam rekao SRANJE. molim admine da budu blagi prema meni.
hvala na skretanju paznje, zauvek moj piglu care.
- LazaRocker
hihi laskaju mi ovakvi komentariDzOnI123 wrote:... Lazo rodjen si za politicara
![]()
led zeppelin je sranje...
Fender je sranje 
fender is the shyte!