Po meni, Edge of Thorns je jedan od nezaobilaznih albuma, koji s vremena na vreme rado uzmem i poslušam, isto kao i Wake of Magellan.
Odlična muzika, moćna, grandiozna. Uvek se dobro osećam kad slušam.

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Kazem, taj koncert nikad necu prezaliti. Ako se dobro secam, padala je kisa taj dan?Baba Slim wrote:Bio sam u KST na koncertu (posle njih su bili Alogija)... Vrhunska svirka, ali bilo žalosno malo ljudi. Ali da ne veruje čovek, odsvirali su kao pred milion ljudi. Odlično![]()
Po meni, Edge of Thorns je jedan od nezaobilaznih albuma, koji s vremena na vreme rado uzmem i poslušam, isto kao i Wake of Magellan.
Odlična muzika, moćna, grandiozna. Uvek se dobro osećam kad slušam.![]()
![]()
![]()
![]()
Poslusaj Edge of Thorns albumdoyle777 wrote:Cool bend, meni se najvise svidjaju pesme Handfull Of Rain i Sirens...
Aj' poslusacu, pa cu vam "javiti" sta mislim... Sigurno je dobar kad vec svi pricaju o njemu.Stanko wrote:Poslusaj Edge of Thorns albumdoyle777 wrote:Cool bend, meni se najvise svidjaju pesme Handfull Of Rain i Sirens...po meni najbolji uz Handful of Rain
Generalno Zack ima prelep glas...
Izvini, a kako ovo steti muzici?Mastem wrote:Ne zasluzuju oni horde pozera i paljevina. Muzika je bitna zar ne?
Nisam rekao da steti muzici. Kolicina ljudi koja slusa neki bend nikako ne moze biti merilo kvaliteta tog benda.Stanko wrote:Izvini, a kako ovo steti muzici?Mastem wrote:Ne zasluzuju oni horde pozera i paljevina. Muzika je bitna zar ne?
nemoj dalje da slusas. Ostali albumi su im losi, da ne pominjem dead winter.. na kom im je intro Sarajevo koje navodno mi bombardujemo. Glupi ameri ne znaju da razdvoje muziku od politike. Tad sam bacio 4 njihove ploce u djubre i od tada ne postoje. Ako nemaju dovoljno inspiracije da sami prave teme a ne da im teme servira CNN nisu vredni ni best off-a od 5 pesama.Regrin wrote:Pustio mi drug pre neki dan jednu pesmu sa albuma Edge of Thorns, svidela mi se, pa sam krenuo da preslusavam ceo album.
Evo, ovo mi je vec deveto preslusavanje. Mogu samo da potvrdim, super muzika
Ufff, brate, brutalno.Sodom wrote:nemoj dalje da slusas. Ostali albumi su im losi, da ne pominjem dead winter.. na kom im je intro Sarajevo koje navodno mi bombardujemo. Glupi ameri ne znaju da razdvoje muziku od politike. Tad sam bacio 4 njihove ploce u djubre i od tada ne postoje. Ako nemaju dovoljno inspiracije da sami prave teme a ne da im teme servira CNN nisu vredni ni best off-a od 5 pesama.Regrin wrote:Pustio mi drug pre neki dan jednu pesmu sa albuma Edge of Thorns, svidela mi se, pa sam krenuo da preslusavam ceo album.
Evo, ovo mi je vec deveto preslusavanje. Mogu samo da potvrdim, super muzika
Los i prevazidjen bend!
Sodom wrote:... da ne pominjem dead winter.. na kom im je intro Sarajevo koje navodno mi bombardujemo. Glupi ameri ne znaju da razdvoje muziku od politike...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest