Zapravo, društvo mi je slušalo i Slayer a i David Lee Roth-a, pa boga mi i Wasp i Motley Crue. Znaš ono, šta dobro zvuči, slušaš, nije bilo interneta da bih mogao da saznam da nisam Tr00 što volim DLR ili Van Halen jer je to komercijala i on je peder jer se šminka, kapiraš?Trooper wrote:Void wrote:Еее Дуле, Дуле..Dushan S wrote:Nevezano za BFMV, ali izgleda ipak on topic: Redovno po metal sajtovima nalećem na brdo tih nekih komentara kako je ne znam koji bend fake i nije metal. Počinjem imati utisak da je Tr00 danas new fake. Taj neki metal community je počeo stvarati atmosferu u kojoj vidim da muzika sama počinje biti u drugom planu. Kao što je pop muzika i glavni mediji počela da fura površnost, tako i metalci furaju površnost i o nečemu se sudi na osnovu toga da li je kul, da li pevač izgleda muževno i da li je tu dovoljna količina bas bubnjeva. Jbt, po merilima koja se danas furaju u tim forumskim raspravama niti jedan klasični metal band ne bi kod takvih pametnjakovića prošao kao tr00. Metal treba da ima dozu agresivnosti i dž dž gitare i to je to. Da li pevač ima puder ili ne, da li je bend komercijalno uspešan, i koliko bas bubnjeva i growl-ova imaju u minuti nije nešto što je merilo za "metaličnost" i kvalitet bilo čega. Sa druge strane počinjem kapirati da neki bendovi sad imaju "tr00" pozu to jest, svesno se pokušavaju predstaviti zajebano, muževno, iskreno i šta sve ne, što je meni zapravo 100x više gay i fake nego 4 glam metal benda koji su potrošili sadržaj dve parfimerije za fotkanje.
![]()
kao da nikad niste uleteli u sutku uz Angel of Death....
![]()
Bullet for my Valentine (hejteri zaobidjite ovo!)
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Bullet for my Valentine (hejteri zaobidjite ovo!)
Bulet izbacio novu pesmu... iiiiiii da.
- Jonny Hendrix
Iako fan ovog benda .... slobodno kažem da mi se pesma ne sviđa .... tj. više mi se ne sviđa spot nego pesma
Sa jedne strane Parkway izbacio Dark Days kao najavu za album i stvarno je keva album a sa druge izađe MENI LIČNO krdžavi tempa tempa taj tu eksplo i ako je po nekim merenjima lično ja očekujem krdžav album :/