Metalcore
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Metalcore
По мени ова дискусија уопште није лоша, једино што треба да се пребаци из ове теме у сопствену, која би се звала нешто типа ''колико је аутентичност битна у вариоус жанровима''.
Што се муда тиче, укратко - муда као термин представљају вајб квалитетности зачињен са аутентичношћу, немају везе са мудима и мачизмом пер се. Неки геј лик може да направи дивну емотивну женствену баладу како је јуче имао генгбенг сесију, а да та песма буде најмуднија на свету.
Што се муда тиче, укратко - муда као термин представљају вајб квалитетности зачињен са аутентичношћу, немају везе са мудима и мачизмом пер се. Неки геј лик може да направи дивну емотивну женствену баладу како је јуче имао генгбенг сесију, а да та песма буде најмуднија на свету.
ето решења, мислим да би то било веома поштено, нарочито према онима који гледају ову тему јер их занимају металкор бендовиDoolio wrote:По мени ова дискусија уопште није лоша, једино што треба да се пребаци из ове теме у сопствену, која би се звала нешто типа ''колико је аутентичност битна у вариоус жанровима''.
е видиш, не причам ја о тим мудима. али то нема више везе јер сам очигледно аутдејтован што се тиче збивања у овој дискусијиDoolio wrote:Што се муда тиче, укратко - муда као термин представљају вајб квалитетности зачињен са аутентичношћу

Админи, било би лепо да прихватите Дукијев захтев за поделу теме

otkud ova navala ćirilice na forumu ?
jer je tru
амплификује инспирацију заиста
http://www.kurir-info.rs/srbi-koji-pisu ... nak-359389Bluesko wrote:otkud ova navala ćirilice na forumu ?
- mislim_stvarno
Stalkeru, druze, mislim da gresis u tome kako si skapirao temu. Ona je otvorena o metalcore muzici, i u prvom postu pise
Druga stvar, ne kapiram nikako po kom si kriterijumu poredio metallicu i nick cave-a i sta si hteo time da postignes?
Mislim, porediti metal tekst sa bilo kojim drugim tekstom, bez muzike mi je totalno besmisleno jer mislim da je velikoj vecini slusalaca mnogo bitnija muzika, i nacin na koji se iznese. Sledeca stvar, valjda je to jasno svakome ko je slusao vise od 2 metal pesme da su svakakve gluposti dozvoljene, od vestica, vorloka, djavola, duhova, preko egipatskih faraona, odina i torova, kralja artura, borbi u drugom sv ratu, politicki i socijalno angazovanih pesama, do gluposti tipa dlaka na sapunu. Osim toga, za metaliku niko normalan nikad nije rekao da imaju dobre tekstove, oni su bili klinci od dvajes godina, i pisali su muziku za slicne tipove, bez zelje da budu filozofski, knjizevno i filoloski izucavani. Retko ko, ko ima vise od 19god ce pokusati da nadje neku mudrost u tekstovima metalike slejera pantere i sl. Mogu da se izvuku neke fraze koje dobro zvuce, ali traziti smisao zivota i neku zivotnu filozofiju... Moje misljenje je da filozofiju u (metal) muzici traze oni koji hoce da se izdignu iz mora prosecnih slusalaca, a previse su lenji ili glupi (ili su jos uvek u teen godinama) da bi citali prave filozofe...
sto znaci, kompletna diskusija o zanru, a ne samo da kacimo neke bendove koji sviraju ovaj trip.interesuje me sluša li se metalcore, ima li ga kod nas na sceni(neki tamo levi metalcore bend iz gornje ***** materine- ako znate šaljite link da čujem) i sta zamerate/sviđa vam se kod ovog žanra
Druga stvar, ne kapiram nikako po kom si kriterijumu poredio metallicu i nick cave-a i sta si hteo time da postignes?

priznaem da sam grešio.
a zarad topica neću da odgovaram, ali recimo da se razumemo, samo da mislim da si pogrešno shvatio iz koje pozicije ja sagledavam to što sam napisao
a zarad topica neću da odgovaram, ali recimo da se razumemo, samo da mislim da si pogrešno shvatio iz koje pozicije ja sagledavam to što sam napisao

- Jonny Hendrix
Ево и ја у духу ћирилице 
Послао ми друг неке линкове у принципу каже ово ти је домаћи металкор.Оно 2 бенда мада за један и нисам сигуран да су МК.Али имају тај ЕМ СИ грув

Послао ми друг неке линкове у принципу каже ово ти је домаћи металкор.Оно 2 бенда мада за један и нисам сигуран да су МК.Али имају тај ЕМ СИ грув

Nothing Left sam slušao na Exitu ove godine, i bili su super, pokdaše. 
Evo još malo domaćeg MC-a, momci iz Kikinde, isto kidaju...

Evo još malo domaćeg MC-a, momci iz Kikinde, isto kidaju...
Даунстрој објашњавају.
...били су у Сомбору пре који месец на некој свирци, не памтим да сам чуо иједан домаћи бенд са таквим звуком. Свака им част.
...били су у Сомбору пре који месец на некој свирци, не памтим да сам чуо иједан домаћи бенд са таквим звуком. Свака им част.
- Jonny Hendrix
E dobri su ovi iz Kikinde.Evo sad kad neko pomene Kikindu ja se setim downstroya a ne onog Save sto vice zbogom kikindo na k***c te nabijem
PP

ео још једна домаћица.
Наравно, у питању је суптилна, шејмлес промоција бенда у којем свира мој пријатељ, али декларисани су као металкор па барем не офтопићарим