Najbolji NEPOZNATI bendovi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najbolji NEPOZNATI bendovi
u teksasu to jest
Da... Teksaski heavy metal.Stalker wrote:u teksasu to jest

Za ljubitelje jebackih bass linija...
Jedino sto mi je malo iritantno je zenski vokal, posto nisam bas ljubitelj fimejlova u mjetalu, narocito u ovakvoj vrsti metala...
U svakom slucaju poslusajte.
Jedino sto mi je malo iritantno je zenski vokal, posto nisam bas ljubitelj fimejlova u mjetalu, narocito u ovakvoj vrsti metala...

vauuuuuuuuuuuuum e mnogo ti je kul ovo, skidam kapudoyle777 wrote:Za ljubitelje jebackih bass linija...

Aghora je kultni bend poput Cynic-a, imaju i neke mutual clanove benda.
Confessor je nedovoljno poznat bend, a radi se o potpunom ludilu bubnjara i pevaca. Nalepljena im je etiketa "progresivni/tehnicki doom metal", no evo jednog videa pa ko ne zna za bend nek' izvali ova zakivanja i ovu sizofreniju.
edit
Ne znam zasto me zeza kacenje youtube linkova pa mi se ne prikazuje video, pa evo ovako sad:
Confessor je nedovoljno poznat bend, a radi se o potpunom ludilu bubnjara i pevaca. Nalepljena im je etiketa "progresivni/tehnicki doom metal", no evo jednog videa pa ko ne zna za bend nek' izvali ova zakivanja i ovu sizofreniju.
edit
Ne znam zasto me zeza kacenje youtube linkova pa mi se ne prikazuje video, pa evo ovako sad:
u youtube tag treba da ti stoji samo onaj kod iza znaka jednakosti u URL-u
@topic: valja aghora itekako, imam taj formless (ne znam da li im je to i jedini) još otkad sam počeo da slušam cynic, a jedini zajednički član je bubnjar šon rajnert. i da, malo iritira povremeno ona žena, za razliku od one iz battle of mice-a, koja kida.
@topic: valja aghora itekako, imam taj formless (ne znam da li im je to i jedini) još otkad sam počeo da slušam cynic, a jedini zajednički član je bubnjar šon rajnert. i da, malo iritira povremeno ona žena, za razliku od one iz battle of mice-a, koja kida.
Da vidimo jesam li ukapirao
A kroz Aghoru je prosao i Malone.

Uncle Moe wrote:
A kroz Aghoru je prosao i Malone.

Odlican bend, tenks...Uncle Moe wrote:Confessor je nedovoljno poznat bend, a radi se o potpunom ludilu bubnjara i pevaca. Nalepljena im je etiketa "progresivni/tehnicki doom metal", no evo jednog videa pa ko ne zna za bend nek' izvali ova zakivanja i ovu sizofreniju. http://youtu.be/EseW9DYGLTE

To im je drugi album (izdali su ga 2006), prvi im je self-titled i izasao je 2000... Takodje su 2006. izbacili i EP sa nekoliko demo snimaka iz ranijih godina pod imenom Transitions.Stalker wrote:@topic: valja aghora itekako, imam taj formless (ne znam da li im je to i jedini)...
Transitions nisam skidao, ostala dva imam, ako nekome trebaju linkovi neka slobodno pita na PP.

Lol, Alter Bridge ne moze sigurno da se svrsta u nepoznate bendove... Ni po kojem kriterijumu.tomaesp wrote:ALter Bridgee

Royal Hunt, At Vance, pa čak su i Ayreon i Erik Norlander manje poznati široj rok publici...
naravno da nije nepoznat,daleko od toga,ali je mnogo potcenjen... nazalost :/
ja nikad nisam čuo, sramota me 

Opa, basista Cynic-a svira ovde. Cini mi se samo kao session playa...doyle777 wrote:Za ljubitelje jebackih bass linija...