Haake mi ni u jednom trenutku nije zvučao ni izgledao kao osoba koja ne brine o kaveru i koja taj isti kaver prepušta nekome ko nije upućen u njihovu muziku/priču iza albuma. Koliko god neobično dobroćudno i ne-Mešuga ovaj album izgledao i dalje sam uveren da nisu otišli u ***** skroz. ObZen je bio prilično prost i skroz je upalio taj less is more vajb. Tek kad se skonta priča IZA toga, da je to u stvari pola muško, pola žensko telo, zašto ima krvave ruke, šta "obZen" uopšte znači, etc, etc. onda dođe onaj "Vaaaaaaaauuu, ovo je stvarno do jaja" trip.
I kvaka 33 izgleda prosto, kao neki privezak za ogrlicu sa tim infinite celtic tripom, glavni motiv se reflektuje i u pozadini, samo u drugoj boji i to je to. I ooooopet, kad skontaš ZAŠTO je tu taj infinite trip, zašto je to baš zmija na kaveru, zašto uopšte naziv "kvaka 33" i šta to znači, onda ti odjednom dođe opet onaj "Vaaaaaaaauuu, ovo je stvarno do jaja" trip.
o Nothing-u da ne pričam....
dok ne izađe album i dok ne skontam pesme, ne mogu da serem po artvorku jer mi je kod njih sve to povezano. Ovo bi trebalo da bude 3D artvork valjda i još ga nisam gledao na taj način, a kad se to desi onda će stvarno moći da se etiketira kao dobar odnosno loš kaver. Meni je i Lateralus kaver bio očaj teški dok nisam zgrabio oriđiđi album, otvorio ga i oduševio se inovativnosti i kompleksnosti istog.